Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
Nice post. I just came across your blog and really enjoy reading your blog posts. spanishdictionary.cc
tiez ma to prekvapuje :-D ale v dnesnej dobe sa uz asi netreba cudovat :-D a to pred tou procedurou sa asi netreba holit ci? su tam nejake specialne podmienky?
A to je naco muzovi epilacia tvare? :D Nie je vhodnejsi skor holiaci strojcek? :D S tym som sa teda este nestretla, ze by nejaky muz nad takymto niecim vobec uvazoval :)
na tej tvari to by sa aj mne siklo na niektorych miestach :D neviem ci to tak funguje a ci normalne na to chodia aj muzi s takymito poziadavkami. premyslal som o tom ze by som isiel spolu so zenou, ona furt o tom vyprava.
Ja by som potrebovala tvár. Teda nad hornou perou. Neviem teda, či je to úplne bezpečné aj na takejto časti, ale stále nad tým uvažujem. Vieš, že či potom nezačnú rásť chlpy ešte rýchlejšie a hustejšie :D
a tebe to kolko trvalo kym si sa zbavila chlpkov? zaujimalo by ma aj na akych castiach tela je to vyuzitelne.
No, ten laserový lúč cieli na pigment (melanín) v chĺpkoch a ničí vlasový folikul, čo zabraňuje ďalšiemu rastu chĺpkov. Takže áno, po čase docieliš to, že ti chĺpky prestanú rásť, resp. sa úplne spomalí ich rast, ale to je tiež individuálne, preto je aj u každého potrebný iný počet sedení.
Takže reálne po nejakom čase mi tie chĺpky vymiznú úplne? Je to vôbec zdravé?
- čo tým myslíš placebo efekt? že či si len myslím, že to zaberá? :D nie, ono to reálne aj funguje a účinnosť laserovej epilácie bola dokonca podložená rôznymi štúdiami. :)
a nema to nejaky placebo efekt? je to skutocne trvale?