Laserová epilácia v BA

liah33ra

ouuu :/ tak to teda nie je vobec nic prijemne..cize ked ma niekto nejake rozsiahle tetovanie na mieste ktore si chce dat epilovat tak sa to radsej neodporuca? to je ale celkom skoda ze sa to neda nejako obist..

stratenazena

No pokial si nechces uprazit kozu, tak sa tym miestam budes vyhybat :D Ale teraz vazne - ked mas tetovanie, tak laser pri epilacii nevie rozoznat rozdiel medzi tmavym chlpom a tmavym pigmentom v tetovani, takze to moze “vystrelit" aj do toho inkoustu. Vysledok? Popalenie, pluzgiere, znicene tetko a este aj bolest jak svina. A to fakt nechces.

anetkaanett

pokial sa kozmeticka vyhne tetovaniam, tak je to uplne okej :) mne to nic take nesposobilo ani raz a ani kamoskam, ktore na to chodia, nie.

stratenazena

Co mas na mysli pod tym vplyvom? No v skratke, prime lase je proste vykonnejsi a efektivnejsi ako to klasicke IPL. Funguje na diode, co znamena, ze prenikne hlbsie do koze a je presnejsi. IPL je skor taky univerzalny, ale nie kazdemu zabera rovnako a niekedy treba viac opakovani, kym sa dostavia vysledky. Pri prime lase je vyhoda, ze sa da nastavit podla typu pokozky a chlpov, takze je cielenejsi a vysledky su viditelnejsie a trvacnejsie. navyse je to aj menej bolestive, lebo ma lepsie chladenie. Cize ak si niekto chce dat odstranit chlpy a chce nieco, co fakt funguje, tak toto je jednoznacne lepsia volba oproti tej klasike.

vandula

A to má nejaký výrazne väčší/lepší vplyv táto technológia? Ešte som o nej nejako veľmi nepočula a je pravda že všade sa spomína len IPL.

Zoe27

Tak v dnešnej modernej dobe si myslím že to asi až taký boom nie je :D A hlavne v Bratiske metropole Slovenska :D