Laserová epilácia v BA

lujziara

Ja osobne neviem, ako to je s tou vstupnou konzultáciou, keďže aj v mojom prípade to prebiehalo tak, že som sa objednala, prišla som, prediskutovali sme všetko, a teda aj to, či som vhodný adept, aký mám typ pokožky a podobne a potom sa už išlo priamo na epiláciu. Tiež mi bol robený len taký minitest formou skúšky laseru na jednej oblasti. Bola som v salóne Skindea, inú skúsenosť nemám a mne sa to takto páčilo, všetko zrozumiteľné, ak som aj niečomu nerozumela, tak som sa opýtala a pekne mi pani vysvetlila :)

Zoe27

Platieva sa aj za tu vstupnu konzultaciu a teda takyto test? Lebo vo vacsine pripadov ked ides niekam tak sa platieva a nasledne ta objednaju na osetrenie.

stratenazena

No asi ano, skusene pracovnicky uz asi vedia aj na prvy pohlad, ale aj tak si myslim, ze je asi lepsie to spravit, ved to je otazka niekolkych sekund. A neviem, ci sa to hodnoti aj nejako inak, mne bolo robene takto.

liah33ra

Takze vlastne ten maly testovaci zaber je ten test? Alebo sa to hodnoti aj nejako inak? Ci vlastne asi keby s tym pracujem tak mozno uz len od pohladu vidim ze kto je aky typ.

anetkaanett

vo vacsine pripadov sa nerobi klasicky test, ale odporuca sa konzultacia pred prvym osetrenim. pocas nej sa zhodnoti typ pokozky a chlpkov, a niekedy sa spravi aj maly testovaci zaber na mensej ploche koze, hlavne ak mas citlivejsiu pokozku alebo tmavsi fototyp.

vandula

A v salóne mi spravia akože nejaký test na typ pokožky? Som si myslela že je to už tak v dnešnej dobe prispôsobené že pre všetky typy.

stratenazena

Presne tak, vysledky nikdy nebudu take ako ked pojdes na epilaciu do salonu. A za toto tu vyhodis stovky eur a nemas istotu, ze to bude na tvoju pokozku fungovat. V salone ti vedia presne nastavit tu epilacnu kuru podla potreby.

adrejleee

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: hespac.com a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))