Poraďte prosím nejakú kliniku, s ktorou máte dobré skúsenosti, zvažujem už dlhšie, kam ísť, ale stále nie som pevne rozhodnutá, ďakujem:)
Laserová epilácia v BA
depilator je to, co ti tak agresivne vytrhava chlpy, nie?
Tiez mi to tak podvedome pride, ze v podstate aj normalnou ziletkou ked si oholim nohy alebo ked som pouzivala depilator (au!) tak som sa slnku vyvarovala, lebo hned mi naskocili cervene vyrazky a flaky. Ako keby som do zihlavy skocila.
- teraz sú už tie technológie tak porobené, že pri niektorých ozaj ani nevadí, že si to dáš spraviť v lete. asi by som sa ale aj tak tomu slnku aspoň v ten deň vyvarovala. nebola som teda ešte na takom, ale to by som tak asi mala v podvedomí, že sa mi môže reálne niečo s tou pokožkou stať alebo čo :D
Nevadi ze pojdes cez leto? Ale to asi v ten den na kupalisko nepojdes alebo tak celkovo na slnko..
Ja som už bola niekoľkokrát a plánujem teda ešte aj v lete zo dvakrát, nakoľko to zrovna takto vychádza, ale to vôbec nevadí.
Ako dlho tam uz chodite kocky? Mate to uz nejako zabehnute ci ste len na zaciatku?
lujziara, kedy mas naplanovane dalsie osetrenie? aj ja tam chodim :D :)
Sedenia mas na mysli tie osetrenia? No to je raz za par tyzdnov, skor ti to isto robit nebudu, nie je to podla zelania:)
Unlock the ultimate prestige in Path of Exile 2 with the Mirror of Kalandra! Let help you secure this ultra-rare item quickly and safely — no grind, just greatness. epiccarry.com
A objednala si sa telefonicky alebo cez nejaky formular? Premyslam dost ze by som tam aj ja zasla. Ved tie sedenia asi nebyvaju podchvilou predpokladam.