Ako rýchlo schudnúť do svadby ?

Príspevok v téme: Ako rýchlo schudnúť do svadby ?
matejkrajci

"Dobrý deň. Za necelé dva mesiace sa mi koná svadba a nedávno som sa pozrel na seba v zrkadle a úprimne povedané, nie som vôbec spokojný s tým, ako vyzerám. Mám viac kíl, ako by som chcel. Moja váha momentálne dosahuje 120 kg... Cítim, že je potrebné rýchlo schudnúť. Viem, že cvičenie a správna strava sú základom. Ale existuje niečo, čo by mi mohlo ešte viac pomôcť zrýchliť tento proces?"

zuzinata

Ano :D Neprejedat sa a hlavne na veceru si dat nieco lahke. Ja momentalne dodrziavam prerusovany post 16:8, zatial len nejaky mesiac a pol, schudla som 3kg a citim sa skvelo.

kristinaseda

Naozaj? tak to dobre valite :) teraz mi vyskočila akcia u nich 2+1 balenie zdarma, čo sa aj oplatí, keďže 1 balenie stojí okolo 25e.

Veron2552

Hlásim, že cvičenie mi ide veľmi dobre :) zachvíľu je koniec mesiaca a už mám dole 2,5 kg :) hlavne behám a cvičím len na brucho a zadok. Pozerala som ich blogy a tam majú veľa zaujimavých cvikov, tak som sa inšpirovala :) stravu nejako extra neobmedzujem, len som vynechala mekáč a fastfood :D

kristinaseda

Tak ale davate pokroky, to je hlavne. Len tak dalej!!! Je uspech ze ste chudli. Pomaha vam ten adi-pex? Nabudi vas? Alebo ako to prebieha? Ake ma ucinky?

Veron2552

nebojte sa, to dáte. Kedy máte svadbu? Hlavne sa vráťte späť do toho cvičenia, nech vám to výjde. A skúste aj ten bicykel, ten by mal tiež dosť pomôcť.

matejkrajci

ahojte. ja sa musim priznat ze som trocha polavil... posledny tyzden som necvicil lebo som mal tyzden predtym nejake prechodne chorobe obdobie. ale uz sa mi lepsi a teda zacnem znova cvicit... stravu som len jemne pozmenil.. vynechal par sacharidov a zaradil viacej bielkovin... najradsej kuracie maso... pohyb som zaradal cvicenie komplet telo... zatial sa mi dari chudnut dokopy.. ale posledny tyzden isla vaha 1.5kg hore co ma mrzi... spalovac pouzzivam uz len adi-pex. ale nedavam si ho v dni ked necvicim... ale len ked cvicim... budem pisat ked schudnem znova alebo sa nieco zmeni... zachvilku je svadba tu a tak ma chyta jemna panika ze co ak sa mi to nepodari dotiahnut do takeho vysledku aky by som si prestavoval