uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
Jej, to sa teším. Už dlhšie chcem takto vyskúšať nakúpiť, zatiaľ som sa k tomu nedostala, ale toto ma tak trošku aj nakoplo :D Nebudem klamať.
Nie, toho sa nemusíš báť. Ako som písala, zakaždým ti proste tú danú chýbajúcu položku nahradia čo najviac podobným tovarom :) A reklamácie tiež riešia v pohode. Ja s tým síce skúsenosť nemám, lebo sa mi ešte nestalo, že by som niečo potrebovala reklamovať, ale recenzie na toto sú dobre. Peniaze vracajú bez problémov.
no dobre a ako vedia, co preferujem? :D co ak si dam do kosika tmave pecivo a pride mi ako nahrada nejake biele? to mozem reklamovat alebo co s tym potom? :D
Myslím, že ti ich vedia zakaždým nejako nahradiť. Nejakou čo najviac podobnou položkou. Nie je to tak, že to nemajú a tebe namiesto toho nepríde nič, to sa nemusíš báť.
Mňa by zaujímalo, že čo sa stane v takom prípade, že si do košíka pridám položky, ktoré aktuálne nie sú v obchode k dispozícii?
...no to je pravda, ked prides domov, chces mat uz klud a nie este taketo veci riesit :D
ano, jasne, vsak tiez to tak robim, vacsinou teda, ked som v robote, tak si objednam, nech na to nemusim mysliet este po prichode domov. vtedy uz neviem mysliet na nic vlastne :D
To by zaujimalo aj mna a ak tak kolko dopredu si musis taku objednavku vytvorit, aby ti na dany cas dosla?
pocujte, viem si pri objednavke zvolit konkretny cas, kedy mi ma byt dorucena? este nie som doma, ale rada by som si teraz natukala nejake polozky, co chcem objednat, nech s tym mam potom pokoj :)