uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
ja si normalne varim, takze takto hotove jedla vobec nezvyknem objednavat, pride mi to zbytocne. navaris si doma za lacnejsie jednoznacne. ale co sa nakupu potravin tyka, tak to ano, to sa mi pozdava viac takto cez aplikaciu.
u nas tiez nosia jedla z restauracie. tusim 2x sme to takto skusili a super, dokonca bolo jedlo este teple, takze sme si ho nemuseli ani ohrievat
aq tak to su zvacsa ti postaci taki, nam napriklad nechali balik uplne niekde inde ako mali na nejakej vratnici - este ze sme sa potom balika dopatrali na tam na danej firme bol poctivy vratnik. wolt nepunuka nahodou aj donasku jedal? vidi sa mi ze som ich minule v mekaci videla prist po jedlo
a co konkretne sa ti na nic pozdava najviac? lebo tak ja mam akoze aj ine v oblube.
Zahorko tak ja objednávam od viacerých spoločností, ale naposledy som od Woltu a môžem ich skutočne pochváliť. Za mňa akože veľmi fajn.
A to si ako môže dovoliť kuriér také niečo? Normálne by som podala sťažnosť naňho. Vieš sa s nimi predsa dopredu dohodnúť ako a kedy si to chceš prevziať, a to by aj mali dodržiavať.
heh tak to veru hej, nam minule ani nevolal nic a ked sme dosli domov tak zasielku sme mali pohodenu v predzahradke, bolo velke stastie, ze to nas pes nejak neriesil a nepustil sa do nej. cez koho si takto nakupy nechavate nosit, vyzera to ze ste natrafili dobre
no ved jasne a prave preto tak aj dbaju na tie sluzby. mne sa este nestalo, ze by som sa na nejakeho kuriera niekedy stazoval. myslim co sa donasky potravin tyka, lebo kurieri, co nosia bezne zasielky, to je zase celkom iny pribeh :D
ved to je asi zaklad kazdej jednej donaskovej sluzby si myslim. aby bol zakaznik co najspokojnejsi.
-ale tak to zase nie je nic nezvycajne, ako inak by si zabezpecila, aby si to zakaznikovi doniesla v poriadku a v top stave :D