uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
a ak ti to nestihne prist do daneho casu? ci nebol s tym zatial problem?
Suhlasim, mamine som takto pomohla nakupit tiez. A predtym som tu spominala oslavu, nestihala som vobec, tak som vyuzila online nakup :) Pecka.
tak raz za cas potrebujes zmenu, si myslim :) tiez by som to asi stale nevyuzivala, ale podla mna je to super vec aj pre starsich ludi, ktori uz tak nevladzu velmi behat alebo su chori, velka vyhoda a pomoc. to musim uznat.
A to tak casto objednavas? :D Ja to akoze tiez vyuzivam, ale stale zase nie.
suhlasim, ja ked ti mam pravdu povedat, tak som sa vdaka tymto online nakupom konecne aj setrit naucila :D
No ja celkovo už nerada chodím fyzicky do obchodov :D Kedysi možno, ale čím som staršia, tým viac si uvedomujem, ako často a zbytočne som tam zvykla chodiť. A veľakrát tam nechám toľko peňazí a nákupim aj také veci, ktoré som nakúpiť ani nepotrebovala. Potom plačem ja aj moja peňaženka. Plačeme spolu :D
ved aj kvety ti uz po novom predsa vedia doniest bez problemov :) nemusis sa obtazovat s tym, ze budes behat po kvetinarstvach. ja napriklad vobec neoblubujem tuto cinnost :D
tak toto ide trosicku mimo mna, ale ved dobre vediet :D donasku kvetov by som skor ocenila.
No, ved prave, myslim si, ze viaceri takto uvazuju. Za mna je v tomto najlepsi Wolt, nakolko si vies vybrat fakt z mnohych veci. Vsimla som si naposledy, ze vedia napriklad aj eroticke pomocky dorucit, mozno niekto vyuzije :D To som nikde inde asi nevidela :D
akoze tych donaskovych sluzieb je v dnesnej dobe uz ozaj viac nez dost, normalne by som ani nevedela, pre koho sa rozhodnut :) asi len pre taku, ktora ma sirsi vyber potravin.