donaskova sluzba potravin

lompaska

no ak by som toto raz vyskusala, tak by mi to nakupovanie v obchode teda vobec nechybalo :D ale vsak ona nenapisala, ze takto nakupuje stale. raz za cas potrebujes aj to aj to, si myslim :) je to taka prijemna zmena rozhodne.

Ma_rika

a nechyba ti to, ze po tom obchode neprejdes? ja by som takto asi na kopu veci zabudla. by som sa bala, ze ma to proste nenapadne

lenusa00

ja ani neviem, preco som bola doteraz proti tomu, respektive nevyuzivala som to vobec :D tak som si zakazdym povedala, ze je to proste zbytocna sluzba, ked si vie clovek sam nakupit, ale teraz mam na to uplne opacny nazor. nie je nad to, ked po praci uz nemusim ist nikam :D

mimwi

Pokiaľ viem, tak len v krajských mestách, ale tak ja verím, že to čoskoro bude aspoň v tých okresných :D Ja síce chodievam do Bratislavy pravidelne, tam si zvyknem nákup posielať "domov", je to perfektná vec.

raduskaaa

tak tohto sa bat rozhodne nemusis, ja mam s tymto fajn skusenost, pretoze zakazdym kurier vyberie len tie najlepsie produkty, proste akoby nakupoval sam pre seba.

lubicka0

presne tak :D najlepsie ked to realne nevidis, aby si nemal potrebu kupovat somariny :D a takto co sa tyka donaskovej sluzby- pri zelenine a ovoci to je ako? to sa nebojite takymto sposobom nakupovat? by som mala obavu, ake kusy mi ten kurier povybera.