uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
no ak by som toto raz vyskusala, tak by mi to nakupovanie v obchode teda vobec nechybalo :D ale vsak ona nenapisala, ze takto nakupuje stale. raz za cas potrebujes aj to aj to, si myslim :) je to taka prijemna zmena rozhodne.
a nechyba ti to, ze po tom obchode neprejdes? ja by som takto asi na kopu veci zabudla. by som sa bala, ze ma to proste nenapadne
ano, aj mne by sa to pacilo takto ovela viac :) aby to bolo tak este viac rozsirene.
Pokiaľ viem, tak len v krajských mestách, ale tak ja verím, že to čoskoro bude aspoň v tých okresných :D Ja síce chodievam do Bratislavy pravidelne, tam si zvyknem nákup posielať "domov", je to perfektná vec.
Ono toto funguje všade na Slovensku alebo ako to je s doručením?
a vedia to nejako vyriesit, ak by sa to nahodou stalo? nenechaju to len tak?
Presne tak, aj mne prišlo všetko pekne čerstvé :) Ani raz sa nestalo, že by vybral hnilé alebo nedozreté.
tak tohto sa bat rozhodne nemusis, ja mam s tymto fajn skusenost, pretoze zakazdym kurier vyberie len tie najlepsie produkty, proste akoby nakupoval sam pre seba.
presne tak :D najlepsie ked to realne nevidis, aby si nemal potrebu kupovat somariny :D a takto co sa tyka donaskovej sluzby- pri zelenine a ovoci to je ako? to sa nebojite takymto sposobom nakupovat? by som mala obavu, ake kusy mi ten kurier povybera.