donaskova sluzba potravin

zlatikaa

Ano, poznam to velmi dobre, zakazdym je to proste boj :D A hlavne teda, ked mala zbada nieco, co ozaj nedovolim (najma pred obedom), to je proste radost :-D

99domima

Ja keďže mám momentálne dve malé deti, viem si takýmito nákupmi pomôcť pravidelne :) Lebo podľa mňa každá matka, ktorá má dve deti a viac vie, že nakupovanie s nimi je dosť obtiažne a veľakrát si vyžaduje tak pevné nervy a kondičku tiež :D

huchla

imanka, ja by som takto chcela poslat kvety mamine k narodeninam :) myslis, ze je to takto v poriadku? ze by jej to prislo od "woltaka"? :D

michallinca

a ono si to vies aj nakombinovat tie obchody? akoze v ramci jednej objednavky si vies dat do kosika tovar z roznych obchodov, ano?

imanka

no, co sa tyka potravin, tak ja mam skusenost s tescom aj billou. ale v niektorych mestach funguju aj drogerie, kvetinarstva, proste velmi vela typov obchodov si vies vybrat. za mna je v tomto wolt naj, lebo maju fakt siroky vyber.

zlatikaa

A neviete nahodou, s ktorymi obchodmi takto spolupracuje konkretne Wolt? Z ktorych si viem objednat nakup domov?

lubicka0

ale tak s tym sa pravdaze aj rata, ze ta objednavka ti proste nebude dorucena hned ako ju odosles :D to je logika :D

dubsicka

ako to myslis, ze nestihne? mne prislo zatial uplne zakazdym vsetko do hodiny. velakrat skor, ako som cakala, ale tak to nie je vobec taky horibilny cas. velakrat stravim v obchode ovela viac casu ako cakanim na tu objednavku doma :D