uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
Ano, poznam to velmi dobre, zakazdym je to proste boj :D A hlavne teda, ked mala zbada nieco, co ozaj nedovolim (najma pred obedom), to je proste radost :-D
Ja keďže mám momentálne dve malé deti, viem si takýmito nákupmi pomôcť pravidelne :) Lebo podľa mňa každá matka, ktorá má dve deti a viac vie, že nakupovanie s nimi je dosť obtiažne a veľakrát si vyžaduje tak pevné nervy a kondičku tiež :D
Ale ved predsa to je jedno, len zadas inu adresu, a to tu, na ktoru ma ta objednavka prist, tot vse.
podla mna je jedno kto to donesie, ale ze by mal wolt aj taketo donasky v moznostiach?
imanka, ja by som takto chcela poslat kvety mamine k narodeninam :) myslis, ze je to takto v poriadku? ze by jej to prislo od "woltaka"? :D
a ono si to vies aj nakombinovat tie obchody? akoze v ramci jednej objednavky si vies dat do kosika tovar z roznych obchodov, ano?
no, co sa tyka potravin, tak ja mam skusenost s tescom aj billou. ale v niektorych mestach funguju aj drogerie, kvetinarstva, proste velmi vela typov obchodov si vies vybrat. za mna je v tomto wolt naj, lebo maju fakt siroky vyber.
A neviete nahodou, s ktorymi obchodmi takto spolupracuje konkretne Wolt? Z ktorych si viem objednat nakup domov?
ale tak s tym sa pravdaze aj rata, ze ta objednavka ti proste nebude dorucena hned ako ju odosles :D to je logika :D
ako to myslis, ze nestihne? mne prislo zatial uplne zakazdym vsetko do hodiny. velakrat skor, ako som cakala, ale tak to nie je vobec taky horibilny cas. velakrat stravim v obchode ovela viac casu ako cakanim na tu objednavku doma :D