uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
a zakazdym teda take aj doslo?
ja viem, ved tiez si to tak predstavujem, ale co sa peciva tyka, tak na toto som celkom hakliva. proste musi byt zakazdym cerstve, inak nie je sanca, ze by som ho zjedla.
predpokladam, ze ich nosia normalne zabalene v sacku, takze v takom pripade by sa im nemalo co stat
olivka1987 mozem sa spytat - vidim na tom zozname aj rozky :D kym ti prisli, nestihli uschnut alebo daco? :D boli v pohode?:)
Nebýva problém ani s ťažšími nákupmi :) Neviem, možno je to nejak obmedzené, ale vedia to rozdeliť do viacerých tašiek, takže to zakaždým vedia nejak odniesť.
Vidis a ja som si myslela, ze sa daju takto objednat len potraviny. Myslis, ze ak by som si objednala ja neviem 6 mliek alebo balik vody, mohol by s tym byt kvoli vahe problem?
som si myslela, ze si vies objednat vsetko, co ma nejaky ten obchod v ponuke. ci teda teraz si ma v celku zmiatla
Tak ja tiež, keď si mám vybrať, tak by som najradšej len kozmetiku a veci do domácnosti nakupovala ako potraviny :D Keď už sme pri tom - dá sa cez Wolt aj kozmetika/drogéria objednať?
No tak to by ma teda zaujimalo, preco prave tie polozky nerada nakupujes?