uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
no idem skusit to ovocie dake aj zeleninu objednat, nakolko to su take polozky, ktore ja osobne neznasam nakupovat :D
mickainka tak som rada, ze si sem aj fotku zavesila, dobre banany vybrali :D ked som objednavala, tak narocky som davala len trvacne potraviny ako cestoviny konzervy a podobne, tohto som sa bala, popravde. ale vidim, ze je to ok, tak super :)
vobec nie, tiez som sa toho popravde bala, ale ked som videla tie dobre recenzie, tak mi odlahlo :D
To inak zakazdym zaujimalo aj mna, ze ako to je s takymito cestvymi potravinami. Ci to nie je len tak, ze vezmu, co chytia a hotovo, cerstvost ich nezaujima. No ako isto to potesi, ked ti pride vsetko cerstve
a napriklad pri ovoci a zelenine, zakazdym ti prisli pekne cerstve kusky. ako mna trocha odrazda to, ze vies v obchodi vyberies co ti aj oku lahodi
no mne sa zatial nic take nestalo chvalabohu, ak mas na mysli, ze by sa poplietla objednavka alebo co, tak toto vobec.
no ja som sa zatial takychto objednavok bala ale ako tak citam, vyuzivate ich v celku casto. aj sa vam stalo niekedy nieco neprijemne?
raz za cas by clovek nieco take privital, hlavne ak sa ti nechce nikam ist ale ani varit sa ti nechce :)
hej, presne, ved to clovek nerobi takto stale, ved to sa asi ani neda, aj to varenie by mi asi tiez trochu chybalo :D ale ked clovek ozaj nestiha alebo ma proste toho vela, nechce sa ti napriklad aj v takomto teple stat za sporakom - vies to ocenit si myslim.