uz ste si objednavali niekedy potraviny k vam domov namiesto toho, aby ste behali osobne po obchodoch? setri to cas aj energiu podla mna, len ci to stoji za to? vyplati sa takto nakupovat?
donaskova sluzba potravin
vela krat som nad tym premyslala ako je to s tou dopravou hlavne takto v lete, no kamoska si tiez minule cez nich objenavala ked sme boli u nich a normalne jej priniesok zamrazenu zmrzlinu, tak to som bola v celku uzasnuta
Akože musím sa priznať, keď som robila prvý takýto nákup, tak to bolo s takou malou dušičkou, že či prídu aj tieto potraviny v poriadku, ale všetko bolo ok, čo malo byť zamrazené, bolo zamrazené, nič sa neroztopilo. Majú na to špeciálne termo boxy, chladiace gély, proste komplet výbavu, aby sa týmto potravinám nič nestalo.
A šak to je super, že to takto máte podelené. Ako ak by ho zabezpečil, tak ja by som ho kľudne s radosťou vyložila. A keď objednáva napríklad nejaké tie zamrazené potraviny, nestalo sa, že by vám prišli rozmrazené? Nosia ich nejak špeci zabalené?
A aspon ho vybali, ci necha na linke rozlozeny? :-D Lebo toto ja napriklad robit neznasam. Nakupim, prinesiem, ale vylozit to nevylozim ani za svet :D Tak ci som len ja jediny alebo :D
no u nas je to tak, ze nakupy tohto typu robi muz. kedze ma trvaly homeoffice, ani mu nenapadne, ze by siel pocas pracovnej doby do obchodu, aj ked moze :D radsej takto objedna. ja mu to samozrejme nezazlievam :D som rada, ze aspon nejaky nakup je doma, ked pridem z prace :D
Heh aj tak sa dá na to pozrieť. Ja napríklad od covidu nerada chodievam takto po obchodoch. Asi to na mne zanechalo nejakú stopu, všetky tie obmedzenia, ktoré boli
lebo nemáš času nazvyš alebo sa ti proste nechce a nemáš to rada? :D
Tak podľa mňa zakaždým máš čosi všade, keď sa staneš pravidelným zákazníkom :) Ale tak pre mňa už je samotná výhoda len to, že nemusím ísť osobne do toho obchodu :D :D
ak si takto napriklad cez ten wolt objednavate co to casto, mate potom z toho aj nejake vyhody?