ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
no jo, to prichadza vekom asi :) ale nikoho veru nepotesi, ked taketo nieco zisti. ale tak samozrejme, ze to nie je koniec sveta predsa. netrapila by som sa tym.
Tiez som si nasiel predvcerom nejake. V zivote som to nema, tak som z toho celkom hotovy.
no ja osobne by som na to asi ani nesla. celkovo mam dost paniku ist pod noz vseobecne.
vsak ale vacsina sa spolieha na taku pomoc, ktoru si moze financne dovolit podla mna. kazdy nema peniaze na kadejake predrazene zakroky, pri ktorych proste nemas tak ci tak istotu, ci ti realne aj pomozu vyriesit tvoj problem.
ale tak zase na druhej strane ked clovek chce, tak spravi ozaj cokolvek pre to svoje zdravie, ved mame len jedno predsa.
no ako nech si hovori kto chce, co chce, taketo nieco sa zo dna na den vyliecit neda. chvilku trva, kym sa toho clovek zbavi a ziaden carovny kupel na toto proste neexistuje. to je predsa jasna vec. asi by to bolo az prilis jednoduche a vsetci dobre vieme, ze takto v zivote veci nefunguju :-D
tak myslim, ze je viacero pripravkov, teda myslim v roznych formach, nielen kremy s tymto vytazkom, ale netusim popravde, ci to zabera. aj kupele nejake sedave sa robia, pokial viem.
tak dubova kora byva povacsinou ako vytazok, co sa natiera na tie hemoroidy, nie? a uz zase sme pri tej masti, a to sme sa zhodli viacere, ze tie proste realne nezaberaju.
tiez som skusala dubovu koru, ale za mna teda nula bodov. neviem teda, ci som nieco zle robila alebo co, ale u mna sa ziadne vysledky nedostavili.
hej a ty mas s tymto tu konkretne skusenost, ze na teba to nezabralo alebo ako?