ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
A to nie je mast? Preco som si myslela, ze ano? Niekde som to videla, alebo si to mozno s niecim mylim.
masticky som skusala kadejake od vymyslu sveta, ale nezabrala ani jedna. tiez mi pomohol az Devenal. mastickam uz neverim fakt ze pri nicom, je to len marketingovy tah.
Tiež ich mám a bola som u dr, ževraj v poriadku. Najviac mi pomáha keď jem dosť vlákniny a natieram sa faktu mastičkou. Ale natieranie každý deň nie je dobré. Takže keď mám redšiu stolicu všetko je v poriadku, keď náhodou zjem viac pečiva alebo sladkého hneď mi to praskne a zase odznova. Proste stále dookola a je to na nervy. Ale inak žiadne problémy nemám takže po doktoroch nechodím.
Qwer1234 a ked uz ich mas, tak ti asi bidet nepomoze zbavit sa ich, predpokladam :)
Najúčinnejší liek je použivanie bidetu alebo záchodovej sprchy, mimo domu vlhčené utierky
Vyskusaj Devenal, mne pomohol na hemo. Len nesprav tu chybu, ze to proste nebudes riesit vobec, lebo to rozhodne nie je dobre. Tiez som sa uz poucila takto ignorovat svoje zdravotne tazkosti.
Nespolieham sa absolutne na nic, jedine ak sam na seba :-) Netvrdim, ze to nebudem v blizkej buducnosti riesit, ale zatial nemam potrebu ani ziadne zdravotne potiaze s tym spojene. Ale tak jasne, napadlo mi, ze si nieco na to zaobstaram.
moze a nemusi, to predsa nikto nevie :) idealne by bolo, keby to aspon zostalo tak, ako to je, ale to ti absolutne nikto a nic nezaruci, no budes sa na to spoliehat?
ale vies, ze sa ti to moze zhorsit, ked sa na to vykasles, vsak?
V ziadnom pripade som nepovedal, ze som zufaly alebo co. len som konstatoval, ked tu je tato tema, chcel som sa vyjadrit a zapojit, ze takisto to mam. Ale zatial neviem, nepocitujem nejak potrebu to riesit alebo co, na operaciu sa zrovna hned nechystam.