hemoroidy

idinka

Nemyslim si, ze je to natolko ucinne, pretoze uz ked nejake "vyrastky" tam dole mas, tak ti ich nejaky kupel z cohokolvek proste zazracne nevcucne.

imanka

aj dubova kora vraj je na toto v pohode, ale co ma sestra skusenost, tak jej to absolutne nepomohlo, tak neviem, ze ci to pomoze len niekomu alebo v com bol vlastne problem.

zlatikaa

a tak to uz ako psychicky labilny clovek musis byt, aby ta polozila takato vec. netreba sa hned umarat v depresivnych myslienkach a zacat konat.

sklaninka

no len kazdy sa nevie vzchopit a uplne zmenit zivotny styl od zakladov, to je ten problem :) kazdy na to proste nema. a vtedy tak aj dopadne, ze vzniknu kadejake problemy. a k tomu sa dokonca mozu pridruzit aj tie psychickeho charakteru.

idinka

No vsak to je podla mna vseobecne zname, ze aktivny zivotny styl prinasa len dobre vysledky, opak samozrejme vie sposobit rozne problemy. Toto je cisty priklad.

zuzicela

docitala som sa inak napriklad aj to, ze ak ma clovek velmi malo pohybu, fyzickej aktivity, tak aj to moze byt pricinou vzniku. sranda. male mrsky, keby to vobec neexistovalo radsej.

stastna125

moze byt, kazdy ma to travenie a cely system proste uplne iny, jedinecny. co jednemu zapasuje, nemusi inemu a naopak.

ihlana

tak vies ako, ono u niekoho staci trebars aj to, ze nema stravu obohatenu o vlakninu a hned sa to automaticky odrazi aj na tomto. ale je fakt "sranda", ze niekto moze jest cokolvek a kedykolvek a taketo problemy v zivote nema a iny na chvilku polavi v stravovani a je tam, kde nechcel byt.

zuzicela

no tak niekto sa moze umyvat aj trikrat denne a nepomoze to. to moze byt fajn prevencia, ale aj tak ti nikto nezaruci, ze sa ti nejakym sposobom nevytvoria.