Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hemoroidy

zizuska

no odstranit ti ich asi uplne neodstrani, mozno maximalne pomoze k tomu, aby ta to prestalo svrbiet, tot vse. ja osobne tiez nie som za takyto typ "liecby".

zizuska

kazdy veru nie je odhodlany hned vkrocit do ambulancie lekara. tiez som osobne taka, ze najskor sa snazim poradit si nejakym sposobom sama a ked to nejde, tak to riesim s doktorom.

zuzinata

Adamcova tak k lekarovi ist rozhodne zatial nechcem, to je pre mna ta posledna moznost, chcem skusit najprv nieco ludmi overene, musi na to nieco zabrat.
Zuzinecka88 to vazne ani operacia nepomohla? To uz musela mat ake problemy, och. A to jej normalne predpisal lekar?

Adamcova

Dobrý deň, pri hemoroidoch Vám odporúčam obrátiť sa na lekárske centrum Doctorpro doctorpro.pl
Veľmi skoro otvorenie centra, oddelenie proktológie bude vynikajúce.

zuzinecka88

Baby, mojej mamine pomohol Devenal. Aj na operacii bola, ale vratili sa jej, tak hladala dlho nieco, co by jej zabralo. Ono ked to clovek vidi na vlsatne oci ako sa niekto trapi, tak az potom uveri, ze to fakt nie je sranda.

zizuska

na take nieco si clovek asi len tak nezvykne. to mas proste uz aj strach pred tou velkou potrebou. znamy sa mi s tymto priznal, ze mal neskutocne problemy s tymto. to podla mna vplyva mega aj na psychiku.

darrianna

Tak podľa mňa kto má "len" tie vonkajšie, tak môže byť ešte prakticky za to rád. Tie vnútorné sú jednoznačne oveľa väčší a závažnejší problém a samozrejme sú aj bolestivejšie.