ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
jasne, ze da, vacsinou vsetko sa da objednat, co maju aj v kamennej lekarni.
a kde ho kúpim, prosím ťa? ja moc ani do mesta nechodím, mám to ďaleko a lekáreň blízko taktiež nemám. možno by sa dal objednať online? neviem, či je aj taká možnosť
ak mate pocit, ze ste uz vyskusali ozaj vsetko a nic vam nezabralo, tak vyskusajte Devenal. kedze je na uplne inej baze ako masti ci kremy (ktore som nakupila aj ja a uplne zbytocne), tak aj to bude zrejme dovod, ze zabral. tie spominane nemali ziaden ucinnok.
ahoj, ked som mala po tehotenstve hemeroidy, liecila som sa v tomto centre doktorpro.sk
Na odstránenie sú rôzne metódy, ja som zvolil rádiové vlny.
mala som doma mast aj z lekarne, aj z takeho "specialneho" obchodu s roznymi pripravkami, ktore su vraj zazracne liecive, ale nepomohlo mi nic. stale su tam.
no tak to je svata pravda. aj mojej sestre po porode pomohla prva mast, ktoru zbadala v lekarni. ja osobne som taketo stastie veru nemala. ale tak mala som to v horsom stave ako ona, takze asi aj to vela spravi a ovplyvni samotnu liecbu.
no treba len skusat, lebo ozaj nevies, co ti zaberie. niekomu nemuselo jedno, tebe zase moze.
ano, suhlasim, toto vsetko moze pomoct v ramci prevencie, ale tu sa skor riesi to, co s nimi, ak uz ich mas.
myslim si, ze sa vies napriklad vyvarovat jedlam, ktore to este viac zhorsuju ci sediet kratsie na zachode :-D viac sa hybat, pit viac vody, proste tych veci je milion, ktore ludia nerobia a mali by. a potom to aj tak vyzera :D
ano? myslis, ze vies nieco spravit preventivne, aby ich clovek vobec nedostal?