ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
a podaktori zase nevydrzia ani tyzden a uz sa na to vykaslu :D poznam aj takeho cloveka.
Nikto netvrdi, ze ich musi byt zrovna 10. Myslim si, ze vacsinou to ludia s tymito problemami riesia tak, ze dlhsi cas testuju jednu vec a ked nezaberie, presedlaju na dalsiu. Aspon tak mi to teda pride rozumne a logicke.
Tak jasne, ked ich vystriedas za tyzden 10, tak to rozhodne je viac na skodu ako na osoh. Ale ako inak potom moze clovek vediet, co mu na to zaberie?
Mozno ani nie je dobre si na to davat tolko pripravkov a kadeco mozne. Podla mna to nerobi dobrotu a moze to nejako zle potom reagovat.
to by som nepovedala, že niečo tak účinné nájdem niekde aj bez predpisu. vyskúšam. lebo mám pocit, že už som mala doma úplne všetko a bez účinku.
A to si na toto prosím ťa ako natrafil? To by som asi nechcela riskovať z Číny, popravde. Ty s ním máš skúsenosť? Mne pomohol na hemoroidy Devenal, je dostupný v každej lekárni u nás.
Krem na hemoroidy - hespac.com Krem pomáha hneď, ten upokojuje a sťahuje ale kým sa človek úplne vylieči to trvá aj 3-4 mesiace.
a neviete, ci to nahodou nemoze byt dane aj geneticky? lebo ja uz si to absolutne nijak inak vysvetlit neviem.
vies lenze ono velakrat s nimi zatocit byva ozaj velmi obtiazne. a je otazne, ci sa kazdemu podari zbavit sa ich nadobro.
tak v takychto pripadoch je to len otazka casu by som povedala. ale vela ludi sa zvykne spamatat ozaj az ked sa im taketo nieco pritrafi.