Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hemoroidy

lompaska

no neriesi, lebo vela ludi o tom podla mna ani nevie. necitaju, nemaju informacie. a velakrat sa da tomu aj pekne predist.

ketlenka

no podla mna vela spravi aj sposob ako sa na tom wc sedi a samozrejme aj ako dlho, to je jasne, viackrat som uz o tom pocula, ale kazdy to jednoducho neriesi :)

Bohatier

Ono kazde taketo dielo ktore vytvori nase telo je vesmirom prekypujuceho zivota (malo by sa s nim preto i tak nalezite zachadzat). Zivot plodi zivot.

Bohatier

Najidealnejsie je im predchadzat (vid v pravo hore na obrazku je idealnejsia forma o ktorej zapadna civilizacia este nevie). Ak ich uz mate mozte skusit to co radi pater Frantisek Ferda (no podiela sa tu omnoho viacej faktorov k tomu u kazdeho inak).

Adamcova

Miałam hemoroidy po porodzie, poszłam do kliniki doctorpro.pl. Jestem zadowolona z konsultacji i kwalifikacji lekarza. Lekarz mnie zbadał i przepisał leki. Po 2 tygodniach zapomniałem o swoim problemie.

sklaninka

pomaha aj na tie aj na tie, mam to vyskusane. ako podla mna som jediny clovek na svete, ktory kedy mal oboje, ale tak ja mam taketo "stastie" na kopu veci :D

adamvr

alicka, to je pravda, a to som si myslel, ze ako pridu, tak aj odidu, ked zlepsim stravu a zacnem sa viac hybat. ale zatial nejaku zmenu nepocitujem, nevidim.

imanka

tiez som citala, ze sa da vyuzivat aj pri inych problemoch, ale teda som rada, ze ich nemam viac :D hemo totalne stacia.