ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
aj mna najrpv zaujala cena, ale tak nie je to uplne najpodstatnejsia vec, ked ti to ma realne pomoct. aj keby stal dvojnasobok, tak rozhodne kupujem.
To, čo máme u nás v lekárni, tak cena poväčšinou 20€ a viac. Čiže super.
Mňa vyšiel tuším len nejakých 9€. Zo všetkých takýchto produktov na hemoroidy najlacnejšia vec za mňa. Akože nemala by som problém investovať aj viac, však mi ide o zdravie predsa, ale keď je to takto málinko, tak to rozhodne poteší:)
mozem sa spytat, ako to vychadza cenovo? v nasej lekarni ho nemali, tak neviem, ci sa da aj objednat na adresu, nehladala som.
Jasné, ja stále googlim :D Akože symptómy si už nezvyknem vyhľadávať, že čo mi môže byť a tak, to už som sa poučila veľmi dávno :D Ale takto keď konkrétne viem, čo mi je a potrebujem poradiť, tak si nájdem. Už sa mi to veľakrát osvedčilo. Ale pýtala som sa na to aj u doktora a schválil mi ho. Vraj ho teda zvykne radit užívať.
Katarina, tento liek ti odporučil lekár alebo ako si sa k nemu dostala? Len tak si vygooglila?
Prosim ta a ak by mi toto prve nahodou nezabralo, ako dlho je potrebne cakat, kym mozem prejst na dalsie balenie? Je to nejak casovo ohranicene alebo?
U kazdeho inak. Skodlive to rozhodne nie je, lebo som tiez opakovala liecbu a som ok. Pri niekom je to nevyhnutne, inemu zaberie jeden prvy blister. Mas rozne balenia, vacsie aj mensie. Proste zavisi podla tvojej potreby. Staci najprv skusit to mensie a potom uvidis.
a aka je sanca, ze to treba opakovat? je to ok, aj ked sa to zopakuje viackrat ako dva? nie je to nejak skodlive? je tam toho tolko v baleni vobec?