poradte darcek pre sestru

Merveras

Ahoj. Myslím, že topánky, o ktorých tvoja sestra sníva, budú tým najlepším darčekom)
Nedávno som narazil na fantastický obchod. Špecializujú sa na ponuku širokej škály udržateľnej obuvi.
Pokiaľ ide o exkluzívne ponuky a zľavy, je celkom bežné, že internetové obchody ponúkajú vernostný program pre stálych zákazníkov. Registráciou na známych a dôveryhodných online platformách získate prístup k špeciálnym akciám, skorému prístupu k výpredajom a dokonca aj k narodeninovým prekvapeniam. Napríklad v GLAMTIK je toto pravidlo. Majú tiež bulletin, na odber ktorého sa môžete prihlásiť a dostávať aktualizácie o najnovších vydaniach a exkluzívnych ponukách. Počas určitých ročných období alebo sviatkov majú často výpredaje a zľavy, takže si ich dávajte pozor. Ako pravidelný zákazník tejto skvelej online platformy som už veľakrát využil ich zľavy a veľa ušetril na nákupoch topánok. Dúfam, že nájdete skvelé ponuky a užijete si používanie tejto platformy. Veľa šťastia pri nakupovaní topánok!

matka88

natrafila som napriklad na Lovector, ti tiez robia portrety, ale nie je to karikatura, to je v podstate akoby taka malba:) pozri si, mna to rozhodne zaujalo. karikatura je taka, ze kazdemu sa to nepaci, niekto sa moze aj urazi by som povedala :D

zimka

troška som snorila po internete a rozmýšľala som, či by som jej nedala spraviť aj nejaký portrét napríklad. karikatúru možno alebo niečo takéto. to by sa jej mohlo páčiť.

zimka

no my sme napríklad fakt že mnohopočetná rodina, to každý mesiac majú aj dvaja ľudia narodeniny, takže je to radosť rozhodne :D a keď si predstavím, že mám behať stále po obchodoch a zháňať, tak by ma asi porazilo. tiež som za to, že radšej objednať, pokiaľ sa dá. ale teraz mám dosť takú dilemu, pretože sa blíži sestrina 40tka, a to už by som mala riadne premyslieť, že čo jej dám.

matka88

tak podla mna sa najde cielena skupina ludi, kotri proste holduju takymto veciam, to jednoznacne chapem a nemam proti tomu absolutne nic, ved predsa kazdy sme nejaky:) z internetu objednavam najradsej aj ja, proste nie je nad nakupovanie z pohodlia domova :D

ramicha

Tiez nerada chodim do takychto "kramikov", ale tak sto ludi, sto chuti:) Ja aj tak najradsej objednavam z internetu, neda mi sa nevyjadrit :D

zdencha598

neviem, ja to asi ani nevnimam, nezvyknem nakupovat vobec v takychto obchodikoch, takze asi to nedokazem posudit:) tam zvyknu byvat skor take gycove veci, no nie? aspon tak si ja tieto obchody vseobecne predstavujem.

terria15

no mne uz pride aj v mojom okoli, ze takych tych riadnych darcekovych obchodov je stale coraz menej, neviem. vy to tak nevnimate?

timejskaJ

tak ono drahe je skutocne relativny pojem:) niekto si moze dovolit viac, iny zasa nie, takze to je take dost nepresne oznacenie veci :D kazdopadne si myslim, ze nikto nepozna tvojho surodenca lepsie ako ty sam, takze podla mna vobec nie je tazke vybrat dar.