ahojte, co by ste darovali sestre, ktora ma tesne pred svadbou ale zaroven sa aj blizia jej narodeniny? neviem sa rozhodnut, ci prihliadat skor na jedno alebo na druhe :D na dva dary totiz nemam dostatok financii.
poradte darcek pre sestru
tiez si myslim, ze zeny to tak zvacsa maju, ale vynimka potvrdzuje pravidlo sa hovori :D mozno by si mohla tak nejak nenapadne vyzistit, co by sa jej pacilo alebo tak. ja viem, ze ono to nie je jednoduche nejak spomenut v konverzacii, aby nic nevytusila, ale vsetko sa da podla mna :D mozno je nieco, co by fakt chcela/potrebovala:)
tak zeny zvycajne oblubuju dostavat kadejake peknostky a veci podobne, tak asi by som isla tymto smerom. istotne je aj tvoja sestra taka. prisla si uz na nieco, ci stale nejak tapes?
kreativne akoze si nieco vyrobite alebo tak?:D no kazdy taketo darceky veru ocenit nevie, to musi mat clovek fakt na to aj povahu by som povedala.
krajcika moja segra bude mat onedlho tridsiatku, teda ak si sa to pytala mna, nie som si ista:) akoze ja uz dlhsie premyslam, ze co take jej kupit, nechcela som zvolit nieco take prvoplanove, po com siahne vacsinou kazdy. zvykneme si davat velakrat nieco take ine, kreativne, len teraz ma to ozaj zaskocilo, lebo uz jednoducho neviem, ze co :D
ano, tiez si myslim, ze v tomto mas pravdu, ale tak niekedy to proste nie je uplne jednoduche. nevies si rady, ked ti povedia napriklad, ze nic nepotrebuju, tak to sa potom ozaj zle kupuje :D
mozno to niekomu vyhovuje takto viac, ja radsej svojich blizkych prekvapujem:) je to rozhodne pre nich vacsia radost ako ked im dam darcek, o ktorom dopredu vedia. ale ako hovoris, to je fakt vec nazoru, kazdy robi ako mu je najlepsie:) kazdopadne si myslim, ze svojich blizkych pozname zvacsa natolko dobre, aby sme sami vedeli uvazit, co by bolo najvhodnejsie im darovat:)
ja by som sa asi poradila so sestrou, ze co by take chcela, pripadne co potrebuje, asi by som nemohla takto kupovat naslepo:) ale tak to je vec nazoru si myslim.
a ake okruhliny bude oslavovat konkretne?:) zalezi aj od toho, co ju bavi, ake ma konicky. niekto si nepotrpi na drahych drahoch, fakt ze ho potesi aj uplna malickost. ini su zase skor na take zazitkove darceky, takze je to fakt rozne:)
a uz mas nieco vybrate pre tu sestru alebo? vsimla som si temu, tak som sa sem pridala, nakolko tiez moja sestra bude onedlho oslavovat okruhliny, tak neviem, ze co by sa take hodilo:)
kajomija ojoj, biele steny, to je pre mna strach a hroza :D ak existuje taka fobia, tak ja ju podla mna realne aj mam, pretoze ja toto doma mat fakt nemozem :D