Zničila mi úplne celý život

Príspevok v téme: Zničila mi úplne celý život
Hrozne12345

Mám 20 rokov, čoskoro v apríli 21 meram, iba 160cm. Endokrinologicka mi povedala, ako 14-ročnému, že už nenarastiem, lebo mi dala vysoké dávky liekov EUTHYROXU100, a že to aj uzavrelo rastové štrbiny. Bol som, aj na rentgéne rastových štrbin, ale mám už ich uzavreté. Veľmi ma trápi, žerie ma to neviem stým žiť. Brzdí má to vo všetkom. Ako mi to mohla spraviť, keď vidím ako iný chalani rastu, ešte v 16-tich, a aj staršom veku veľmi to bolí. Psychicky ma to láme, a neviem taký žiť. Neviem, ani opísať tie pocity, a myšlienky vo mne. Prečo sa to stalo práve mne? Aké sú možnosti, lebo ja si to ďalej takto neviem predstaviť.

Hrozne12345

Simonesimi pozdravujem Ťa!

S tými rovesníkmi máš úplnú pravdu. Veľmi to bolelo keď som sa snimi stretol a videl som ako oni rástli a ja nie. Doslova mi to išlo vytiahnuť dušu z tela, a o psychike ani nehovorím.

Veľmi ma mrzí čo sa ti stalo. Ak by som ti mohol pomôcť veľmi rád by som ti pomohol! Drž sa! Prajem ti veľa síl! Buď silná!

Rád by som sa s tebou skontaktoval ak by to bolo možné. Bol by som rád, ak by si mi tu zanechala tvoj mail a ja by som sa ti ozval.

Drž sa Simonesimi !

Silvinecek

Na vsetko sa treba divat pozitivne. Ver mi, kym si zdravy a zijes, tak je to v poriadku, nesmies si to tak pripustat, aj ty najdes v zivote stastie.

Simonesimi

Mám ešte o pár centimetrov menej a bola by som rada, kebyže som aspoň na tvojom mieste. Tiež chcem mať 175 cm ale život nie je fér a približne od 12 som prestala rásť do výšky. Ja viem že takýto život je nahovno, ale jedného dňa sa s tým možno zmieriš. Verím, že je to hrozné poznám ten pocit, keď stretneš svojich rovesníkov a potom zistíš ako sa vsetci zmenili a ty stále nie, ale s ľútosťou ti musím oznámiť, že asi nič sa nedá robiť. Prajem veľa síl do života

pupavka18

Hrozne

som náhodou zapla telku a Kobra 11, a ten herec Erdogan tiež 1,6 m a v pohode macher

Nemôžeš aj ty zaujať podobný postoj? Že sa s tým zmieriš konečne a začnes na sebe pracovať, nefňukaj, nemárni tým čas,

Fyzické cvičenie a zdravá strava...nedovoľ ,,hlave",aby mala v hlave fňukajúce myšlienky, vytláčaj to cvičením, fyz.prácou