Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
tak akoze aj mne sa deje kadeco v hlave, picha ma, bolieva ma, rozne stavy mavam, ale nikomu to nevesiam na nos, nebezim hned na pohotovost a nevolam zachranku.
No len potom zase su tu aj hypochondri, ktori si len myslia, ze im nieco je a pritom to velakrat nemusi vobec nic znamenat. :D
ono podla mna su uz niektori taki machri, ze si vedia sami urcit pricinu tej bolesti hlavy. lebo tych bolesti je fakt vela a kazda znaci nieco ine. vpredu, vzadu, na temene, na boku, no proste je ich vela.
no moze ta v hlave sem tam pichnut, to sa este asi vydrzat celkom da, ale ak by sa to malo diat pravidelne a v nejakych castych intervaloch, tak to asi ignorovat nebudes.
Lenze pichanie v hlave a bolesti hlavy je asi trosicku rozdiel, ono to vela ludi napriklad ani nedokaze rozoznat podla mna.
Môžeš to brať dlhodobo a vôbec s tým nemusíš prestať, nakoľko je to v podstate výživový doplnok, obsahuje vitamín B a napríklad aj ginkgo. Za mňa fajn vec.
Mimwi to sa moze brat aj dlhodobo ci len kym sa ti neulavi a potom prestat?
bolesti hlavy moze sposobovat fakt nespocetne mnozstvo veci, tu su priklady: zla strava, pitny rezim, nedostatok spanku, pocasie, stres, hormony, nadmerne pitie alkoholu, nejake virusove ochorenie, migrena a dokonca aj zle drzanie tela, ci hrbenie, to by clovek normalne ani nepovedal.
Nie som si istá, dva týždne? Prečo? Aj ty to máš?
Ak sa môžem spýtať, to pichanie ťa ako dlho trápilo?