Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
Hmartinia, to fakt takto mávaš? Mne našťastie s chorobou zakaždým odídu aj všetky ďalšie chorobné príznaky, tak som rada.
Ja to pichanie v hlave mavam inak uplne pravidelne. Zakazdym sa to objavi, ked prekonam nejaku chorobu, chripku trebars alebo niekedy uplne staci aj bezne prechladnutie. Taketo bolesti ani neriesim, to mi pride take normalne a hlavne to ma pricinu.
perfektny pristup, len co je pravda. ak ti na svojom vlastnom zdravi nezalezi, tak jasne, nech sa paci.
každá jedna choroba, ktorú odignoruješ a poriadne nepreliečiš ti vie v tele narobiť riadnu šarapatu. moja mamina už roky takú teplotu vôbec nerieši, dá si dačo od teploty a ide kľudne tak aj do práce. ja sa len za hlavu chytám.
Tak ale asi to nie je velmi dobre si na take nieco zvykat. Podla mna sa hovori, ze na dobre sa lahko zvyka, toto mi az take dobre teda nepride :) Skor by sa mal clovek, ktoreho sa to tyka snazit ten problem nejakym sposobom odstranit a nie ho ignorovat. Pretoze nevies, ci ti to neskor nesposobi este vacsie problemy.
Ja akoze "obdivujem" ludi, ktori tymto trpia roky a neodhodlaju sa s tymto nic robit. To uz sa proste bolest stava v takom pripade kazdennou sucastou zivota, clovek si vie aj na toto zvyknut.
no ved to sa ani neda takto tam ist na vlastnu past, ze ty si zmyslis, ze chces ist na takyto typ vysetrenia. a dalsia vec, nikde ani nie je napisane, ze ti zrovna toto treba urobit, ani pri tomto nie je zarucene, ze ti zistia, co ti vlastne je.
Tam sa ja popravde ani nechystám a ani mi nenapadlo niečo takéto riešiť, pokiaľ by ma tam sám lekár neposlal.
Podla mna na magneticku rezonanciu ani neposielaju hocikoho. To uz musi clovek asi az umierat, aby ti tvoj doktor dal sprievodny list na nieco take.
na MRI ta hlavne hned ani nevezmu, vacsinou sa caka aj niekolko mesiacov, takze toto asi nebude riesenie, ake ocakavas, kedze potrebujes pomoct ovela skor a aby sa ti teda aj ulavilo nejakym sposobom.