Pichanie v hlave

vveronicka

matitima a co ti teda nakoniec pomohlo? vidis, a to by som tipovala, ze taky lepsi vankus ti to aspon nejako zmierni.

matitima

áno, našťastie som sa zbavila, ale teda poviem ti, že toľko peňazí, čo som investovala jednak do liekov, ale napríklad aj do špeciálneho vankúša na spanie, lebo som už nevedela, že čo mám zmeniť, tak prišlo na rad aj toto, no ale výsledok neprichádzal žiadny samozerjme.

matitima

nemyslím si, že to je niečo, čo si vieš nevšimnúť, prípadne odignorovať a tváriť sa, že ťa to nebolí. mňa keď pichalo v hlave, tak som ani nejedávala, nešportovala, proste nič. efektivita v práci takisto nula bodov.

danielka216

no velakrat to clovek az tak neciti, nevnima. ked ho trapia viacere veci, tak to pichanie v hlave mozno az tak nepocituje, ked sa sustredi na nieco ine :)

zimurka

Veď asi hlavne preto to treba nejak podchytiť v predstihu a nie to nechať zájsť až tak ďaleko. Keď ma niečo bolí, tak to riešim.

matitima

potom je človek inak aj v strese z toho celého bolenia hlavy. a to je vlastne taký začarovaný kruh, z ktorého len ťažko vieš vyjsť von. stres neprospieva zdraviu všeobecne, potom sa k tomu môžu následne pridružiť aj kadejaké rôzne psychické stavy, a to už je veľmi zle.

kiabka

moze byt, to pichanie v hlave som mavala po kave bezne aj ja. ale tak vacsinou len ked som si daku silnejsiu spravila. potom som si zacala robit slabsiu, ze co to spravi, ale ked ani to nepomohlo, tak som ju prestala pit uplne. a este mi aj ten spominany spanok totalne narusala.