Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
vela prace tiez neprispieva k dusevnej pohode. ale tak vieme, ako to v dnesnej dobe v tejto krajine chodi. mas pracu, niekto aj dve, k tomu brigadu-dve, pracu na doma, len aby si sa proste nejakym sposobom vedel uzivit. na oddych potom velakrat nezostava cas.
Ale toto je inak problem kazdeho druheho jedinca v dnesnej dobe. Ja neviem, preco sa kazdy stale niekam ponahla, treba proste trochu aj vediet vypnut, spomalit.
takisto aj unava, stres, prepracovanost alebo ked uz nevie clovek oddychovat. toto vsetko su potom nasledky.
To je fakt, v takomto pripade je to asi dost kontraproduktivne. Treba nasadit vitaminy a uzivat ich dlhodobo, telo si ich samo vypyta a moze sa to teda prajavit napriklad aj tym pichanim, bolestami hlavy.
Akoze uplne to zatracovat netreba, niekomu moze pomoct, ale na bolesti hlavy je zbytocny asi ako voda v kosi :D
No to je pravda, magnezium a analgetika su za mna najmenej pouzivane veci. Jedno mi nepomaha a pri druhom mi svieti cervena kontrolka:)
no ale s pichanim alebo akoukolvek bolestou hlavy magnezium asi velmi nesuvisi, ci? teda aspon ja to mam tak, ze toto by bolo uplne to posledne, co by som si dala, keby ma bolela hlava.
Ano, ma take ucinky. Mne obcas pomoze sa uvolnit po narocnejsom dni, ale inak to pre mna nie je ziadne terno.
tak ja si neviem predstavit, koho vylieci magnezium. je to hlavne doplnok, mineral, ktory som ja osobne napriklad musela prestat uzivat uplne, lebo ma z neho neskutocne prehanalo.
Viem, ze su rozne produkty na to, niekomu pomoze magnezium a niekomu vobec, to si treba na sebe fakt len odskusat, aby clovek vedel, ci je to ok alebo treba skusit nieco uplne ine.