Pichanie v hlave

kvetka3

Tak jasné, ono pri takýchto veciach často človek ani presne nevie, kde presne to celé začalo… Niekedy stačí blbý pohyb, zlé spanie, stres, alebo aj nedostatok nejakého vitamínu a hneď sa tá hlava vie ozvať. A bohužiaľ niekedy aj pravidelne :/
Myslím, že ti to pomôže časom... nie je to zázrak na počkanie, ale keď ho berieš pravidelne, tak by sa to po pár týždňoch pomaly malo zlepšovať. Hlavne vydržať a uvidíš. A ak by to fakt neprechádzalo, možno by stálo za to aspoň raz hodiť konzultáciu s doktorom alebo fyzioterapeutom, či to nie je napríklad od chrbtice alebo niečo podobné.

robreert

Netuším, odkiaľ to pramení a ani som nezisťoval, nemám ani šajnu, aký je pôvod tej bolesti. Ešte som ho len začal užívať, takže to je asi skoro nejakým spôsobom hodnotiť, uvidíme neskôr...

robreert

Nie, úplne pichaním by som to nenazval. Ale nie je to ani taká tá klasická bolesť, ako to príde, tak aj odíde, ale je to otravné. Možno mi ozaj len dáky vitamín chýba, kúpil som si ten Revitanerv, čo tu bol spomenutý, čítal som si dačo o tom a vraj by to teda mohlo pomôcť aj na toto, tak som zvedavý.

Diarra6

Taketo veci...Pichne ta raz za cas v hlave, podla mna z toho teda rozhodne dramu robit netreba. Alebo co ti vlastne je?

robreert

Užívam, začal som. Športujem, hýbem sa, cvičím, aj spánok mám minimálne 6-7 hodín, pijem dostatok tekutín a predsa sa mi dejú takéto veci. Takže je to pre mňa celkom záhada.

kvetka3

Môže sa ti to zhoršiť, aj nemusí. To človek na 100% proste nevie. Ale tak asi by bolo fajn s tým niečo robiť, už si podľa mňa aj mal niečo užívať, keď si tú prevenciu nestihol, čo už:)

robreert

Vyskúšam. Akože nie je to nejaké akútne, zatiaľ ma to ani neobmedzuje, len sa bojím, že to časom bude horšie.