Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
A nie je aj to lepšie ako keby to malo stav zhoršovať?
mozno na chvilocku. ale aj tak si myslim, ze je to len obycajne placebo, ze si to proste clovek vsugeruje.
No, nieco mi nasepkava, ze olejcek ti asi velmi na migrenu nepomoze :)
Však skús a daj vedieť. Ja by som do takýchto prípravkov nešiel, za mňa sú to ozaj zbytočne vyhodené peniaze. A podľa mňa to funguje akurát tak ako placebo.
ja mavam posledne take migreny , že už neviem čo so sebou.. ale mal som aj CT aj MRI a nič nebolo ziastene..má niekto skúsenosti s www.joalis.sk ? chcel by som to skusiť ale neviem či ano alebo nie..tak by som dal na rady ostatných
No veď jasné, to som nepovedal vôbec. A myslím, že keď je človek zúfalý, tak skúša aj také veci, o ktorých už dopredu vie, že proste fungovať nebudú.
mne sa takto osvedcil Revitanerv. na to cudne pichanie v hlave zabral a nevyskakoval predtym na mna z kazdej reklamy:) takze nie vsetko, s cim clovek nema skusenost, treba zatracovat a zase naopak - nie vsetko, co na vas vyskoci aj z chladnicky, je aj dobre a zarucene pomaha :)
Ono casto aj ked clovek nieco berie poctivo, tak ten efekt nepride hned, alebo je taky decentny, ze si ho ani nepostrehnes. A potom mas pocit, ze to vlastne vobec nefunguje. Navyse kazdy reaguje inak – niekomu zaberie hned, niekomu vobec.
Nemyslím, že toto robím a predsa je náročné nájsť niečo, čo by reálne na to pomáhalo.
Tak ono hlavne netreba kupovať hneď každú novinku, čo ti instagram podhodí. Treba aj rozumne vyberať.