Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
a co znamena chvilu? ako dlho si ho uzivala ty?ja sa poznam, nic nevydrzim brat dlho, lebo bud sa mi prestane chciet na to mysliet alebo jednoducho zabudnem :D a potom samozrejme u mna nema nic ucinok.
Skús ho chvíľu užívať a uvidíš. Tiež som nevidela teda výsledky hneď, ale to je u každého produktu absolútne nereálne :D
aj som si myslela, len som sa chcela uistit :) ze co je lepsie z tychto dvoch moznosti, ucinnejsie.
Hej, tá cena aj u mňa rozhodla. Akože nemám problém s tým, že zainvestujem do zdravia, ak by som vedela, že mi to fakt zaberie, ale keď je to v podstate to isté, aj čo sa zloženia týka a je lacnejší, tak som neváhala.
mne osobne nepomohla ale ze vobec, presla som z nej na revitanerv, ten je este aj lacnejsi, takze za mna toto lepsi variant. co sa tyka milgamy, tak je to asi len ozaj reklamny tah.
a nie je dobra aj milgamma napriklad? tu som videla v reklame nedavno, tak ze sa spytam.
No mne béčko chýbalo, tak som to potrebovala nejako vyriešiť, doplniť ho.
Je to len výživový doplnok, aj nižšie ti to napísala Lucyda. Ten môžeš brať tak dlho, ako uznáš za vhodné. Okrem toho Béčko ti len prospeje, takže by som sa nad tým ani nejako nezamýšľala :)
a ako najdlhsie ho moze brat? alebo teda moze sa aj dlhodobo? nema vedlajsie ucinky?
Bola som v lekárni nakoniec a odporučili Revitanerv užívať. Telo sa s jeho pomocou aj rýchlejšie vraj zotaví, tak som mu ho kúpila. Ale môže sa užívať aj bežne, len ako doplnok stravy.