Pichanie v hlave

Diarra6

Akoze mne aj napadlo, ze mozno nejaka prevencia by mohla byt, ale uz teraz mam aspon ja teda niekolko liekov, vitaminy beriem tiez, takze neviem, ci by som si dokazala ustriehnut este aj toto.

kvetka3

Tých dôvodov je istotne viac, ale tým, že ho doplníš, tak si tým rozhodne len pomôžeš. Aj za mňa je to teda ten najúčinnejší spôsob, ako sa toho zbaviť, resp. predchádzať tomu.

valaja

- no jasné, to je úplne bežné. kopec ľudí chodí po doktoroch, rieši všelijaké testy a pritom im len proste chýbajú vitamíny. mne to príde ako taký “neviditeľný” problém... necítiš sa úplne zle, ale zároveň ti niečo nehrá…tiež som doplnila béčko a to mravčenie tiež už nebolo také neznesiteľné, mám viac energie, aj nervy viac v pohode. :D

danuska22

presne tak, vela ludi ani netusi, ze im nieco take chyba, a potom sa trapia roky. tiez mi mravci neustale v prstoch, uz to pocitujem nejaky ten cas, ale becko mi teda ani nenapadlo brat.

valaja

- veru tak, a to si málokto inak aj uvedomuje. veľa ľudí má problémy s rôznymi bolesťami a pritom niekedy stačí len doplniť to béčko a spraví sa to aj samo.

kvetka3

Treba skúsiť a uvidíš sama. Nič na svete nie je isté a každé telo funguje ináč, ale je tam veľká šanca, že ťa to "popraví". A ak nepomôže na toto, tak minimálne telu dopraješ vitamín B, ktorý je tak či tak pre zdravie nevyhnutný.

valaja

- no ja som brala Revitanerv Strong a ten mi úplne sadol. jasné, každému môže zabrať niečo iné, ale mne fakt pomohol – hlava prestala pichať a celkovo som sa cítila lepšie. Asi aj preto, že tam je viac tých béčiek pokope. skús pozrieť zloženie, porovnať... možno ti sadne tiež.