Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
ale tak je iste, ze to realne zaberie kazdemu? nie je to viacmenej individualne?
- no ja som brala Revitanerv Strong a ten mi úplne sadol. jasné, každému môže zabrať niečo iné, ale mne fakt pomohol – hlava prestala pichať a celkovo som sa cítila lepšie. Asi aj preto, že tam je viac tých béčiek pokope. skús pozrieť zloženie, porovnať... možno ti sadne tiež.
Treba si asi porovnať s ostatnými produktmi - a čo viem, tak každému nezaberie a pre každého ani nie je úplne vhodný.
takze postacuje nejaky hocijaky b-komplex? ci nie kazdy je uplne ucinny? vobec neviem.
- mňa keď často pichalo v hlave, doktorka mi povedala, že mám nedostatok vitamínu B. možno to niekomu pomôže, mne pomohlo. a žiadne lieky som brať tým pádom nemusela.
a co ti bolo? nejake pretrvavajuce bolesti?
musim povedat, ze lepsie. stale to nie je na 100%, ale ked si to porovnam s mojim stavom pred cca dvomi mesiacmi, cize okolo vianoc, tak je to 100 a 1.
shimuri a ako to mas teraz? ako sa mas? polepsilo sa ti aspon trochu?
ver mi, ze sa snazim. najprv som sa potrebovala zbavit prace, ktora ma vycerpavala, myslim si, ze to bol hlavne kamen urazu a uvidime ako to bude dalej. ale kazdopadne urobim vsetko prreto, aby sa mi polepsilo, ved zdravie je predsa na prvom mieste a tak to aj beriem.
Dá sa to. Len aj životný štýl musíš troška zmeniť. Uvedomiť si všetko, čo robíš zle, aspoň trochu sa snažiť to pozmeniť a pôjde to.