Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
väčšinou takto keď sa užívajú vitamíny, tak myslím minimálne tie dva-tri mesiace, inak to zrejme ani nemá zmysel. ak je to menej, tak to ani telo veľmi nepocíti.
Co znamena dlhodobo? Akoze aj polroka vkuse napriklad? Ci to je zas moc?
a hlavne ich uzivat dlhodobo, aby to malo proste nejaky ten ucinok.
Ano, telo obcas donuti spravit aj viac, ako robime bezne. Cize nasadit vitaminy, ktore telu chybaju, je to dost potrebne. Netreba to bagatelizovat.
a možnože ani to nie je úplne dostačujúce pri toľkom každodennom strese.
toto keby som si vedela dopriat kazdy jeden den, tak som stastna a spokojna. ale bohuzial, nie vzdy to tak vyda :D okolnosti to proste niekedy nedovolia.
a idealne v tichu a tme. to mne teda dost prospieva, neviem, ci to takto ma tiez este niekto.
To je pravda, ale zaklad je proste aj popri tomto vsetkom skusit nejako polavit, aj ked len na hodinu denne, jednoducho ten oddych je pre telo tak podstatny, aj ked si to ludia neuvedomuju....
vela prace tiez neprispieva k dusevnej pohode. ale tak vieme, ako to v dnesnej dobe v tejto krajine chodi. mas pracu, niekto aj dve, k tomu brigadu-dve, pracu na doma, len aby si sa proste nejakym sposobom vedel uzivit. na oddych potom velakrat nezostava cas.
Ale toto je inak problem kazdeho druheho jedinca v dnesnej dobe. Ja neviem, preco sa kazdy stale niekam ponahla, treba proste trochu aj vediet vypnut, spomalit.