Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pichanie v hlave

stikiara

za mna ano. mna dost bolel palec z klasickej pc mysky v praci a zabral. dlhsie som sa tej bolesti nevedela zbavit. samozrejme, ze je potrebne nasledne spravit aj nejake tie opatrenia, kupila som si ergonomicku mysku. na tie bolesti ale pomohol.

robreert

Tiež mávam také zvláštne pocity v prstoch, ale nenazval by som to mravčením. Skôr také pichanie. Toto mi pomôže?

stikiara

toto obsahuje viacero druhov vitaminu B a mne to dost pomohlo aj na to neprijemne pichanie v hlave, ale je dobry aj ak vam mravci v prstoch, to sa mi tiez isty cas dialo, ale podchytila som to vcas.

Diarra6

Akoze mne aj napadlo, ze mozno nejaka prevencia by mohla byt, ale uz teraz mam aspon ja teda niekolko liekov, vitaminy beriem tiez, takze neviem, ci by som si dokazala ustriehnut este aj toto.

kvetka3

Tých dôvodov je istotne viac, ale tým, že ho doplníš, tak si tým rozhodne len pomôžeš. Aj za mňa je to teda ten najúčinnejší spôsob, ako sa toho zbaviť, resp. predchádzať tomu.

valaja

- no jasné, to je úplne bežné. kopec ľudí chodí po doktoroch, rieši všelijaké testy a pritom im len proste chýbajú vitamíny. mne to príde ako taký “neviditeľný” problém... necítiš sa úplne zle, ale zároveň ti niečo nehrá…tiež som doplnila béčko a to mravčenie tiež už nebolo také neznesiteľné, mám viac energie, aj nervy viac v pohode. :D