Pichanie v hlave

valaja

- no ja som brala Revitanerv Strong a ten mi úplne sadol. jasné, každému môže zabrať niečo iné, ale mne fakt pomohol – hlava prestala pichať a celkovo som sa cítila lepšie. Asi aj preto, že tam je viac tých béčiek pokope. skús pozrieť zloženie, porovnať... možno ti sadne tiež.

kvetka3

Treba si asi porovnať s ostatnými produktmi - a čo viem, tak každému nezaberie a pre každého ani nie je úplne vhodný.

valaja

- mňa keď často pichalo v hlave, doktorka mi povedala, že mám nedostatok vitamínu B. možno to niekomu pomôže, mne pomohlo. a žiadne lieky som brať tým pádom nemusela.

shimuri

musim povedat, ze lepsie. stale to nie je na 100%, ale ked si to porovnam s mojim stavom pred cca dvomi mesiacmi, cize okolo vianoc, tak je to 100 a 1.

shimuri

ver mi, ze sa snazim. najprv som sa potrebovala zbavit prace, ktora ma vycerpavala, myslim si, ze to bol hlavne kamen urazu a uvidime ako to bude dalej. ale kazdopadne urobim vsetko prreto, aby sa mi polepsilo, ved zdravie je predsa na prvom mieste a tak to aj beriem.

lucyda

Dá sa to. Len aj životný štýl musíš troška zmeniť. Uvedomiť si všetko, čo robíš zle, aspoň trochu sa snažiť to pozmeniť a pôjde to.