Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pichanie v hlave

robreert

Však skús a daj vedieť. Ja by som do takýchto prípravkov nešiel, za mňa sú to ozaj zbytočne vyhodené peniaze. A podľa mňa to funguje akurát tak ako placebo.

Jofin

ja mavam posledne take migreny , že už neviem čo so sebou.. ale mal som aj CT aj MRI a nič nebolo ziastene..má niekto skúsenosti s www.joalis.sk ? chcel by som to skusiť ale neviem či ano alebo nie..tak by som dal na rady ostatných

robreert

No veď jasné, to som nepovedal vôbec. A myslím, že keď je človek zúfalý, tak skúša aj také veci, o ktorých už dopredu vie, že proste fungovať nebudú.

stikiara

mne sa takto osvedcil Revitanerv. na to cudne pichanie v hlave zabral a nevyskakoval predtym na mna z kazdej reklamy:) takze nie vsetko, s cim clovek nema skusenost, treba zatracovat a zase naopak - nie vsetko, co na vas vyskoci aj z chladnicky, je aj dobre a zarucene pomaha :)

hanuschka

Ono casto aj ked clovek nieco berie poctivo, tak ten efekt nepride hned, alebo je taky decentny, ze si ho ani nepostrehnes. A potom mas pocit, ze to vlastne vobec nefunguje. Navyse kazdy reaguje inak – niekomu zaberie hned, niekomu vobec.