Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pichanie v hlave

mimwi

Pri užívani Revitanerv Strong takéto pichanie vie prejsť. Aj u mňa to zabralo a takisto som nemala žiadne iné problémy, dokonca som pila dostatok tekutín, no proste neviem. Ale zmizlo to a som teda za to extremne vdacna.

vyima

A to su napriklad ktore? Mna zvyklo v hlave pichat, ked som pila strasne malo vody, proste som mala obdobie, kedy som sa nedokazala ani za svet prinutit pit. A tak to aj dopadlo. Ale uz sa lepsim :-D Stale vsak obcas mavam taketo pocity v hlave, aj ked uz to nie je take kriticke.

kotros

no ak su vysetrenia v poriadku, tak to pravdepodobne nebude nic vazne, mozno len zmenit nejake zlozvyky, ktore to pichanie ci bolesti sposobuju. inak to nevidim.

luubinka

no niekedy ani ti odbornici nevedia prist tomu problemu na klb. su ludia, ktori niecim podobnym trpia roky a nepomaha nic. takze tam je potom problem kde?

dudinka57

to je pravda, ved clovek musi sam tak nejak vediet, co mu tie bolesti hlavy sposobuje. a ked uz je fakt ze zle, tak to treba riesit s odbornikom.

vricka86

tak nieco mi nasepkava, ze asi by vedela o tom, ze pije malo alebo malo spi :) pravdepodobne by to tu na fore neriesila.

krajcika

tak to je jasne, ze ta to musi proste obmedzovat. ale vies, ze hlava moze boliet aj z nedostatku tekutin ci z unavy. clovek by mal sam tak nejak vediet, ze co vlastne robi zle.

sklaninka

zozadu take neprijemne pichanie, netusim, co to znaci, ale som rada, ze uz to mam v poriadku. nic ine ma netrapilo, len to neustale pichanie ma trapilo. take bodave, ze som sa nemohla ani sustredit na nic.