Pichanie v hlave

malekana

Lenze pichanie v hlave a bolesti hlavy je asi trosicku rozdiel, ono to vela ludi napriklad ani nedokaze rozoznat podla mna.

mimwi

Môžeš to brať dlhodobo a vôbec s tým nemusíš prestať, nakoľko je to v podstate výživový doplnok, obsahuje vitamín B a napríklad aj ginkgo. Za mňa fajn vec.

luubinka

bolesti hlavy moze sposobovat fakt nespocetne mnozstvo veci, tu su priklady: zla strava, pitny rezim, nedostatok spanku, pocasie, stres, hormony, nadmerne pitie alkoholu, nejake virusove ochorenie, migrena a dokonca aj zle drzanie tela, ci hrbenie, to by clovek normalne ani nepovedal.

mimwi

Pri užívani Revitanerv Strong takéto pichanie vie prejsť. Aj u mňa to zabralo a takisto som nemala žiadne iné problémy, dokonca som pila dostatok tekutín, no proste neviem. Ale zmizlo to a som teda za to extremne vdacna.

vyima

A to su napriklad ktore? Mna zvyklo v hlave pichat, ked som pila strasne malo vody, proste som mala obdobie, kedy som sa nedokazala ani za svet prinutit pit. A tak to aj dopadlo. Ale uz sa lepsim :-D Stale vsak obcas mavam taketo pocity v hlave, aj ked uz to nie je take kriticke.