Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
Lenze pichanie v hlave a bolesti hlavy je asi trosicku rozdiel, ono to vela ludi napriklad ani nedokaze rozoznat podla mna.
Môžeš to brať dlhodobo a vôbec s tým nemusíš prestať, nakoľko je to v podstate výživový doplnok, obsahuje vitamín B a napríklad aj ginkgo. Za mňa fajn vec.
Mimwi to sa moze brat aj dlhodobo ci len kym sa ti neulavi a potom prestat?
bolesti hlavy moze sposobovat fakt nespocetne mnozstvo veci, tu su priklady: zla strava, pitny rezim, nedostatok spanku, pocasie, stres, hormony, nadmerne pitie alkoholu, nejake virusove ochorenie, migrena a dokonca aj zle drzanie tela, ci hrbenie, to by clovek normalne ani nepovedal.
Nie som si istá, dva týždne? Prečo? Aj ty to máš?
Ak sa môžem spýtať, to pichanie ťa ako dlho trápilo?
Pri užívani Revitanerv Strong takéto pichanie vie prejsť. Aj u mňa to zabralo a takisto som nemala žiadne iné problémy, dokonca som pila dostatok tekutín, no proste neviem. Ale zmizlo to a som teda za to extremne vdacna.
Tak ale pichanie a bolest hlavy je podla mna velky rozdiel. Aj ked oboje je asi dost neprijmne.
no co sa mojej hlavy a bolesti tyka, tak mne nepomohlo ani viac vody pit.
A to su napriklad ktore? Mna zvyklo v hlave pichat, ked som pila strasne malo vody, proste som mala obdobie, kedy som sa nedokazala ani za svet prinutit pit. A tak to aj dopadlo. Ale uz sa lepsim :-D Stale vsak obcas mavam taketo pocity v hlave, aj ked uz to nie je take kriticke.