Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
Tak bolesti hlavy su rozne a tych miest je ozaj vela, ktore mozu na hlave boliet a vsade to boli inak. Prijemne to ale rozhodne nie je :D Mna by skor zaujimalo ako sa to da riesit vobec? Ci ist rovno na magneticku?
chronicky a opakovany zapal dutin je najcastejsie nasledkom bakterialnej infekcie aj zubneho povodu a takisto ho mozu sposobit aj kvasinky a plesne. moznosti je viacero a niekedy trva ozaj dlho, kym sa pride na to, co to vlastne sposobilo.
A to sa ti dialo z akeho dovodu? Ci pricina je nejasna doteraz?
Tanickam, presne, tiez som to mala. Oblast okolo oci a takisto od lic vyssie. Mna aj spanky boleli dost a potom som uz ani nevedela rozoznat, ze co ma vlastne boli :D Teraz sa sice smejem, ale predtym mi nebolo veru vsetko jedno :D
Ked bolia dutiny, to sa ako prejavuje? Alebo teda kde presne to zvykne boliet, ked sa jedna o dutiny? Licne kosti a tak celkovo okolo oci ma pobolieva, moze to byt to?
a nemozes to mat z nejakej nepreliecenej choroby? aj z toho zvykne hlava bolievat, nie? ci to si mylim?
Barciii ano presne, moze byt, ze zo zuba uz potom nasledne boli ozaj vsetko. Tiez som si myslela, ze je to aj moj pripad, ale zub som si dala do poriadku a tie bolesti nepresli.
No a presne takto posobi aj Revitanerv Strong. Ten je dostupnejsi aj co sa lekarni tyka a cenovo vychadza taktiez lepsie.
keď ma bolel zub, začala ma bolieť aj hlava. Bolo to po zubnom zákroku a veľmi mi od bolesti a lepšie hojenia pomohol liek Wobenzym.
Kamarátka ho začala užívať tiež, na často bolesti hlavy a už sa nemusí dopovať analgetikami. Odporúčam vyskúšať, naozaj to za to stojí.
takze podla tvojej teorie je migrenu v pohode liecit analgetikami, ano? :D spravne to chapem?