Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
presne, podľa mňa pri takýchto veciach je najhoršie očakávať výsledok hneď po pár dňoch. telo potrebuje čas, hlavne keď je problém niečo, čo sa buduje postupne a teda nie zo dňa na deň...
popri tom by bolo vhodné si dať dokopy aj iné veci, hlavne spánok a trochu spomaliť, lebo keď je človek dlhodobo v strese, tak sa to na tele prejaví skôr či neskôr...:/
to mne je jasné, veď ja keď niečo začnem, tak neprestanem len tak. som si vedomá, že to nejde zvrátiť hneď, istotne to potrvá nejaký čas.:)
môže ti pomôcť. ale je potrebné ho užívať aspoň tie dva mesiace kontinuálne. nemá to absolútne význam, ak si na to spomenieš trikrát do týždňa, žiadny zázrak sa tam neudeje.
áno, ja viem veľmi dobre, čo mi je a viem aj pri akých problémoch sa užíva, preto sa naň pýtam.
treba si v prvom rade uvedomit, preco sa nam to deje. prepracovanost, stres, zly spanok-vsetko dokopy?
dobrý deň, ako dlho ste ho užívali, prosím?
mne na to nepríjemné pichanie pomáha Revitanerv. neberiem ho stále, ale s prestávkami.
zdravie sa fakt neskutočne podceňuje veľakrát..ja to nedokážem asi pochopiť. veď máme len jedno predsa.....
ale suhlasim, ze ignorovanie samotny problem nevyriesi. skor mam pocit, ze vela ludi to nerobi vedome, ze by to chcelo ignorovat – skor sa to postupne posunie do pozadia, lebo fungovat treba dalej, praca, rodina, povinnosti…
a potom sa to riesi az v momente, ked to zacne fakt obmedzovat vyraznejsie. co uz byva neskor, nez by bolo idealne...
ono je to asi aj tym, ze ked to trva dlho, tak si clovek na to proste zvykne v tom zmysle, ze uz to neberie ako nieco nove alebo vynimocne. skor sa to stane sucastou normalu, aj ked to stale nie je v poriadku...