Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
tak kava nie je vobec problem, ked to s nou neprehanas. ale ta ti proste bolesti hlavy nevyriesi ani keby si neviem ako chcela, to je len ciste placebo, nic ine. mas to jednoducho len v hlave. ked si myslis, ze ti napriklad pomaha v tom zostat culy a nezaspat, tak je to len v tvojej hlave, kava tak skutocne nefunguje.
Nie, ja kavu vobec nepijem, tu som vyradila uz davnejsie, lebo som nemohla spavat.
to nevydržíš ani keď ťa trochu bolí hlava? káva ti na to nepomáha náhodou? či nezvykneš piť.
To vela ludi ma takto bolesti hlavy, ked sa zmeni pocasie, som vdacna, ze mna sa toto absolutne netyka :D Ako sa poznam, tak by som sa stale len tabletkami dopovala.
matusa_buky a co sa ti deje? kazdeho raz za cas boli hlava, aj teraz som v praci a boli ma. ale to bude pravdepodobne tou zmenou pocasia, inak to nevidim.
matusa, ano, mozem potvrdit. niekedy staci telu ozaj malo a dopomozes mu viac ako keby si mal chodit po doktoroch a pchat do seba lieky.
Zuzimulka, co sa tyka toho pichania v hlave, konkretne na toto ti pomohol? Uz to vobec nemavas? Lebo mne sa to momentalne deje.
jabba, vies co, ono sa to dost rozni, uz som si teda viackrat vsimla, ze niekedy je to lacnejsie tam, inokedy zase inde. ale vacsinou pozeram takto v internetovych lekarnach, najviac sa mi to oplatilo doteraz. zalezi ako ti to vyhovuje, ak sa ti nechce cakat na to, kym ti to poslu, tak zajdi normalne do fyzickej kamennej lekarne a som si ista, ze ho najdes. v takych lepsich ho istotne nebudes mat problem najst:)
To je super, že si našla niečo, čo ti pomáha. Aj vieš odporučiť, že kde ho najlepšie kúpiť? Najvýhodnejšie cenovo myslím.
to mas dobre, lebo niekomu to vie fakt este dlho po chorobe pretrvavat, ani mna to uz nebavilo. ale vies co, odporucili mi na to Revitanerv a aj ked sa vyliecim z nejakej choroby, tak uz sa mi nestava, ze by som to mala, co je podla mna super. vobec mi to teda nechyba.