Pichanie v hlave

vveronicka

no kazdy by chcel vidiet vysledky hrozne rychlo, ale tak to proste nefunguje. :D
schandrika, a toto nie je analgetikum? na baze coho to vlastne je?

isabellawampire

Tak za dva týždne si ani telo podľa mňa nestihne zvyknúť, však daj tomu troška čas. Ako dlho máš to pichanie? Myslím, že chvíľu vydržíš.

shandrika

Vyskusaj na nejaky cas uzivat Revitanerv. Co sa tyka toho pichania v hlave, tak vie pomoct pri dlhodobejsom uzivani.
Neradila by som nejake analgetika, lebo to ozaj nie je idealne riesenie pre nikoho.

mokriska

no stres je takym zakladnym spustacom bolesti, ale to neplati len co sa hlavy tyka. boliet ta z neho moze fakt kadeco, to by si clovek ani nemyslel, ale je to tak.

christina1988

bolieva vás hlava aj zo stresu? je to normálne? podľa mňa to mám z toho, tie bolesti nemajú ozaj z čoho byť :-(

vveronicka

matitima a co ti teda nakoniec pomohlo? vidis, a to by som tipovala, ze taky lepsi vankus ti to aspon nejako zmierni.

matitima

áno, našťastie som sa zbavila, ale teda poviem ti, že toľko peňazí, čo som investovala jednak do liekov, ale napríklad aj do špeciálneho vankúša na spanie, lebo som už nevedela, že čo mám zmeniť, tak prišlo na rad aj toto, no ale výsledok neprichádzal žiadny samozerjme.