Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pichanie v hlave

stikiara

no velakrat je to taka loteria by som povedala s tymi doplnkami. ked sa beru dlhodobo a vo vacsich davkach, tak to moze mat negativny dopad na pecen alebo zaludok. nie kazdy si to vsak uvedomuje.
vitamin B je fajn uzivat, telo si zvacsa zoberie, co potrebuje a zvysok ide von.

hanuschka

Tak pri vitamine B si myslim, ze sa nie je coho obavat, to ti nezatazi zaludok ani pecen, pokial mi teda pamat dobre sluzi. :)

stikiara

jasne, ved vzdy si to kupujes s tym, ze ti to ma pomoct, pre nic ine. ale tak to, ze ti to nepomohlo vobec, vlastne, ze to nemalo na teba ziaden vplyv, je asi ten lepsi pripad by som povedala. lebo su kadejake tabletky, ktorymi si akurat tak uskodis.

kvetka3

No keď si predstavím, koľko peňazí som vyhodila za kadejaké doplnky, čo mi absolútne nič nedali, tak mi je normálne do plaču :D Kupovala som ich samozrejme s nádejou, že mi zmenia život :D :D

robreert

Ja osobne som ho teda v akcii nekupoval a predsa ma to finančne nezruinovalo. Myslím, že investícia do zdravia sa vyplatí, to ani nepremýšľam, koľko to stojí. Nie je to zase taká extrémna položka.

hanuschka

Treba pozerat aj online lekarne, vzdy sa nieco najde podla mna. Je pravda, ze kazda lekaren je ina, co sa cien tyka, takze to treba len popozerat.