Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
Neviem, či treba ešte niečo ďalšie ako C-čko, D-čko brať. Čo také pomáha pri zotavovaní?
ako co mas na mysli? nejake vitaminy neberie napriklad?
Ahojte, poraďte niečo, čo postaví manžela na nohy po chorobe, dva týždne bol indisponovaný, ležal doma chorý, a to aj napriek tomu, že vonku prevládali horúčavy. Ani kúpať sa s nami nebol, nič.
s akymi inymi vecami bojujes? co konkretne ta trapi?
a ake ma napriklad este vyhody? lebo mna napriklad ziadne pichanie v hlave netrapi, ale trapia ma zase ine veci, s ktorymi si uz dlhsie proste neviem dat rady.
ano, presne. a vlastne toto bol aj dovod, preco som siahla konkretne po nom.
Shandrika, no áno, narozdiel od iných produktov, ktorých užívanie máš fakt že časovo obmedzené. ;-)
aha, dakujem. ja sa na to pozriem este blizsie, vsak to tam musi byt niekde uvedene, s cim sa to nemoze kombinovat pripadne a tak.
obsahuje v podstate vsetko potrebne na spravne fungovanie nervovej sustavy. b1,2,3,5,6, ginko takisto, cize cele je to na prirodnej baze, mozes to uzivat akokolvek dlho chces.
Si si nečítala ani zhruba zloženie? Ja hneď všetko musím lustrovať. Však keď to idem užívať, tak nech viem proste o tom čo najviac.