Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
tak to je jasne, ze ta to musi proste obmedzovat. ale vies, ze hlava moze boliet aj z nedostatku tekutin ci z unavy. clovek by mal sam tak nejak vediet, ze co vlastne robi zle.
zozadu take neprijemne pichanie, netusim, co to znaci, ale som rada, ze uz to mam v poriadku. nic ine ma netrapilo, len to neustale pichanie ma trapilo. take bodave, ze som sa nemohla ani sustredit na nic.
sklaninka a to ta len pichalo v hlave? to je divne, nie? ziadne ine potiaze si nemala? este ho beries?
a to ta pichalo vpredu?vzadu ci kde?
mne na to pichanie v hlave pomohol Revitanerv Strong. trvalo to asi nejake dva-tri tyzdne, takze nie az tak dlho, mozno to niektori mavaju ovela dlhsie, neviem, ale aj tak to bolo pre mna dost zle. proste aby som s tym nejako vydrzala, no musela som sa riadne premahat.
tak nador tu nikto nespomina, pokial viem, neplas zbytocne ostatnych :) nemusi to hned znamenat toto.
na vsetko existuje riesenie predsa. a toto zase nie je taka diagnoza, ktora by ta odrovnala natolko, aby si nejak nevedela fungovat ci uz v praci alebo doma. nesnazim sa to zjednodusovat, to vobec nie, ale tak su aj ovela horsie veci podla mna. teda pokial to pichanie v hlave nie je dosledkom nadoru napriklad.
tak ak si to realne niekedy nezazila, tak sa to ani nesnaz chapat :) ono sa to da sotva opisat a velakrat na toto ani lieky nezaberaju.
ale tomu pichaniu v hlave celkom nerozumiem. to mam chapat akoze nejaku bodavu bolest alebo ako je to myslene? neviem si to asi celkom predstavit.
no to nemusis mat v rodine, aby ti zacali taketo problemy predsa :-)