Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
no migreny su rozsirene, ale velakrat si clovek aj mysli, ze ma migrenu a pritom to moze byt celkom ineho povodu. moja mamina mala napriklad silne bolesti hlavy a nevedeli najst pricinu vobec, vraj migrenami netrpi, ani sa nijakym sposobom nestresovala, no doktori jednoducho nedokazali prist na to, co jej je.
no ono sa velakrat ani neda celkom presne urci pricina tych bolesti. mne na tie moje nezaberalo nic a na rtg u doktora bolo zakazdym vsetko v poriadku. velakrat sa stava, ze je to psychickeho povodu. a myslim, ze to bol aj moj pripad, istu dobu som bola neustale v strese.
takistom som mavala bolesti hlavy. najprv ma bolievalo len v oblasti spankov, ale postupne to prechadzalo vyssie, bolo to na nevydrzanie. moze to byt aj od zubov, ale vela ludi v dnesnej dobe trpi migrenami., mozno je to aj tvoj pripad.