Pichanie v hlave

machiia

tanickam14 ano, jedna tableta denne je uplne v pohode, to je nic. hlavne, ked clovek berie napriklad aj viac liekov naraz, tak je to fajn. a nie su ani nejake velke, lebo s tymto mam ja napriklad problem - vacsiu tabletu proste neprehltnem, nie je sance.

tanickam14

Dudinka57 uziva sa len jedna tableta denne po obede, cize to je za mna celkom v pohode. Pri inych doplnkoch mas kludne aj dve tri tablety denne, co mi pride uz celkom masaker :D Hlavne z toho pohladu, ze si to clovek jednoducho nemoze pamatat :D Ti starsi uz duplom nie, podla mna.

dudinka57

machiia to je jasne, ved to nema rad asi nikto:) take to zbytocne cakanie je velakrat proste na nervy, to je samozrejme. ako sa to vlastne uziva? myslite, ze tie vitaminy vedia pomoct? uz som zufala.

machiia

tanickam14 tak to skutocne vyslovene neznasam :D to mi vie pokazit totalne cely den. ja sa povazujem osobne sa relativne trpezliveho cloveka, ale toto ma vie fakt napalit. u lekara to proste nemusim. hlavne teda ked sa jedna o taku banalnu vec ako recept na lieky, ktory ti sestricka moze vypisat za 2 minuty a idem tam kvoli tomu velakrat vysediet dieru do sedacky.

tanickam14

Dudinka57 praveze nie, kupis ho vsade mozne, v kazdej dobrej lekarni. To sa mi na tom paci, pretoze fakt neznasam vysedavat v cakarni na lieky, len kvoli tomu tam sediet, to je proste zabiteho pol dna. Zbytocnost.

dudinka57

tanickam14 prosim ta a je to na predpis? lebo momentalne fakt nemam cas behat po doktoroch. uz niekedy normalne neviem, ze co mam robit. aj dnes v noci zase. zobudila som sa a zacala ma boliet hlava, od 4 som hore.

tanickam14

Machiia, aj mne odporucili toto kvoli bolestiam hlavy. Uz nejaky cas to beriem a ak ho clovek uziva dlhodobo, tak vyrazne znizuje potrebu uzivat lieky proti bolesti. Mam ho takto pekne v praci, nech ho mam na ociach, lebo ved povedzme si narovinu - zabuda kazdy :D

machiia

kajomija napriklad taka kyselina alfa-lipoova, ktora je silny antioxidant a pomaha pri regeneracii nervov. ono to tak vseobecne aj byva, ze ak sa nevie prist na koren problemu, tak vacsinou su to prave tie nervy, na ktore sa treba zamerat.

kajomija

co treba vlastne aby obsahoval taky vyzivovy doplnok? neviem si predstavit, aka zlozka pomaha k regeneracii nervov vseobecne.

machiia

to su vsetko proste nervy, su rozne vyzivove doplnky, ktore maju dobry vplyv aj na ich regeneraciu, mozno by nebolo zle sa poobzerat po niecom takom. samozrejme, ze to nie je jedine, co by mal clovek zmenit, ale nejako zacat treba.