Dobry moze to sposobovat zub? Zacala mi aj bolesti zubu na tej strane kde ma boli hlava ale hlava ma boli aj ked zub prestane mal som robene eeg a ct hlavy pred 5 mesiacmi a vsetko bolo v norme
Pichanie v hlave
ale tak toto ja napriklad tiez zase hned neodsudzujem, lebo niektori ludia su proste taki, nemozu za to. boja sa o svoj zdravotny stav pri kazdom jednom drobnom naznaku. to je tiez diagnoza inak.
krajcika no akoze to tiez celkom nechapem, ked niekto hned automaticky leti k lekarovi, ja osobne som taka, ze sa snazim najprv pomoct si nejako sama. no a tieto vyzivove doplnky obsahuju kyselinu alfa-lipoovu, co je ozaj ucinna latka, mne to pomohlo vo viacerych smeroch.
no ja napriklad takisto hned nebeham k doktorovi, ked ma nieco pobolieva. a co to vlastne obsahuje to, co odporucas?prejdu ma bolesti hlavy?
dudinka57 vsak skus ten Revitanerv. viacerym pomohol, tak by som rozhodne vyskusala. ak nepomoze, potom by som zasla k doktorovi, verim, ze sa s takym niecim neda fungovat dlhodobo. mala som to tiez, ale nastastie som sa to rozhodla riesit "zahoruca", ja tieto veci nemusim, neviem to ignorovat.
No, kazdy by chcel vsetko hned a zaraz:) A najlepsie, aby to trvalo uz nastalo. Lenze problem je v tom, ze niektore problemy maju tendenciu sa vracat opatovne, to uz sa ovplyvnit, bohuzial, neda.
no akoze ludia su vselijaki, ale aby niekto chcel po tyzdni, aby sa mu vyriesil zdravotny problem, tak to mi pride troska cez :D jasne, ze bez trpezlivosti to nepojde, treba to brat poctivo.
dudinka57 jasne, len treba byt v tom trosicku aj vytrvaly a trpezlivy, lebo uz som sa stretla aj s tym, ze to proste niekto zacne brat a v polovici alebo po par dnoch prestane a mysli si, ze sa dostavia neviem ake vysledky. akoze na zazraky verim, ale toto je dost nerealne :D
jasne, ved preto sa snazim zistovat, co sa da. zatial som to este nechcela riesit tak, ze by som sla k doktorovi, ak teda existuje nieco ucinne, pri com je sanca, ze mi pomoze, tak to jednoznacne skusim.
dudinka57 tak ono ked ma clovek daky problem a nevie si uz s nim dat nijakym sposobom rady, tak si myslim, ze uz skusi fakt cokolvek.
no ja sa vacsinou takym velkym tabletam tiez vyhybam, aj ked teda mi nejak nerobi problem prehltnut nieco vacsie, ale prijemne to rozhodne nie je.