Pichanie v hlave

kajomija

Omen podla coho usudzujes, ze je hypochonder? ako vies, ze skutocne netrpi nejakym vaznym problemom? ak si kvalifikovany odbornik, tak potom beriem spat :) my sa tu len snazime nejakym sposobom pomoct.

dudinka57

machiia tak na to, ze byvam uanvena, som si uz v podstate aj zvykla. bolest hlavy ide akosi ruka v ruke s unavou. mavam taketo pocity permanentne, ani mi doteraz nenapadlo to nejako riesit, zakazdym som si povedala, ze to prejde, ze to je len momentalny stav, ale trva to uz dlho, a to asi nebude dobre.

Omen

Pisticka,
v tomto s tebou súhlasím: " vela diagnoz sa neda urcit hned, ani lekari to nemusia odhalit v takych tych pociatkoch"! : )
Pokiaľ sa jedná o tvoje myslenie: "tak ja si vobec nemyslim, ze je hypochonder", je to irelevantné, pretože on hypochonder je! : D Treba si pozorne prečítať moju prvú vetu a dôkazy pohľadať na fóre.

pisticka

Omen tak ja si vobec nemyslim, ze je hypochonder, vela diagnoz sa neda urcit hned, ani lekari to nemusia odhalit v takych tych pociatkoch.

Omen

Chlapče, chlapče, ty máš tých problémov toľko, čo ani desať ľudí dokopy. Smer PSYCHIATRIA! Lekár ťa vyšetrí sa stanoví diagnózy, ale už teraz ti jednu napíšem : trpíš HYPOCHONDRIOU.

machiia

dudinka57 a nepocitujes unavu? moze to byt aj z celkoveho vycerpania, na cloveka vplyva fakt vela veci a obcas je tazko prist na koren problemu.

dudinka57

machiia co jej vlastne zabralo? ak teda vobec nieco, nedozvedela som sa z tvojho komentu. ja takisto mavam obcas bolesti hlavy, nemyslim si, ze je to migrena, zatial som nimi netrpela. co nie je moze byt, ale aj tak si myslim, ze to nebude tym, nikto s tym v rodine problemy predtym nemal.

machiia

no migreny su rozsirene, ale velakrat si clovek aj mysli, ze ma migrenu a pritom to moze byt celkom ineho povodu. moja mamina mala napriklad silne bolesti hlavy a nevedeli najst pricinu vobec, vraj migrenami netrpi, ani sa nijakym sposobom nestresovala, no doktori jednoducho nedokazali prist na to, co jej je.

pisticka

no ono sa velakrat ani neda celkom presne urci pricina tych bolesti. mne na tie moje nezaberalo nic a na rtg u doktora bolo zakazdym vsetko v poriadku. velakrat sa stava, ze je to psychickeho povodu. a myslim, ze to bol aj moj pripad, istu dobu som bola neustale v strese.

kajomija

takistom som mavala bolesti hlavy. najprv ma bolievalo len v oblasti spankov, ale postupne to prechadzalo vyssie, bolo to na nevydrzanie. moze to byt aj od zubov, ale vela ludi v dnesnej dobe trpi migrenami., mozno je to aj tvoj pripad.