Prvá pomoc pre spálenú pokožku

matitima

však a ty sa nijak nechrániš pred slnkom? nenatieraš? podľa mňa je to potrebné pri silnejšom slnku v lete. keď je do tých 30 stupňov, tak to veľmi neriešim ani ja, ale inak zakaždým používam krém/sprej.
málo ľudí si uvedomuje, aké je to potrebné.

dobraja

Novierka, presne a ďalšia vec, že doteraz som nemala žiadnu masť, čo by zároveň aj urýchľovala hojenie. A sú mastné, to je asi najhlavnejší dôvod, prečo ich nepoužívam, nemám rada ten pocit. :D

novierka

Za mna je teda Alfasilver lepsi, praktickejsi, nakolko je to sprej, vies ho pohodlne pouzit kdekolvek a kedykolvek a nemusis riesit, ci sa niekde obtries alebo nieco podobne :) Proste nastriekas na ranu a mas to uplne bez starosti.

Jovanka

U mňa je prvou pomocou vždy táto živicová masť www.vasalekaren.sk a to či už ide o popálenin alebo odreninu a zatiaľ vždy krásne pomohla

matitima

no to už je asi veľmi zle, keď ti na toto treba lieky proti bolesti, to som teda vďačná, že sa mi to ešte nestalo. a budem rada, keď to tak aj zostane :D

coja

ono zrejme zavisi aj od toho, aka velka plocha to je, cim vacsia, tym, logicky horsie. ale ak ide o popaleninu na rukach, tak treba samozrejme cim skor zlozit prstene, naramky, hodinky a chladit.
ja uz som sa raz taka popalila, ze som si od bolesti musela davat aj analgetika, bez toho by som to asi nedala.