Prvá pomoc pre spálenú pokožku

majuskad

no agresivnymi prostriedkami istotne nie :D mne mama v lete dala jeden taky krem po opalovani, to bol hnus a vsetko ma z toho popravde stipalo este viac ako predtym, nez som sa natrela. ale tak samozrejme nie som nevdacna a nepovedala som jej to :D

sibierina

ano jasne, pokial nie su velkeho rozsahu, tak jasne, stale je to drobna rana. pri takej netreba vobec stresovat, koza sa z toho vystrabi. len jej treba troska dopomoct, no :)

kajomija

danena a kto spominal drobne rany?
mna by zaujimalo, ci sa tou drobnou rano moze mysliet aj popalenina, ktoru si sposobim pri sporaku?

grilda05

Akekolvek rany mensieho rozsahu sa tym mysli. Samozrejme, ze ked mas nieco velke a vaznejsie, tak vyhladas lekarsku pomoc, to je podla mna logicke.

nurse87

ked si to streknes, tak sa vytvori taky film, ktory ti nasledne pekne ranu obali. oblecenie ti nezafarbi, ale tak ci tak by som si na to nic nedavala, kedze ta rana potrebuje este nejaky cas dychat, pripadne len nieco z lahkeho materialu.

grilda05

No my mame ako prvu pomoc doma Alfasilver. A ano, tiez ho pouzivaju aj deti, naucili sme sa tak s nim, lebo je to absolutne jednoduche a proste sa vedia v pripade potreby osetrit aj sami, ked tam nie som.

sibierina

no ved vsetky deti sa podla mna rady hravaju na doktorov a osetruju sa, tak do toho mozno trosicku treba zapojit aj realitu a trocha ich s tym oboznamit.

huckerika

no tak pokial sa daco pouziva velmi lahko, tak jasne, ze nie je problem ani u deti, aby s tym vedeli narabat. v takom pripade moze byt aj osetrenie rany uplna hracka. staci im len ukazat ako na to a myslim si, ze ich to este aj bavit bude :D