no ja mam doma kadeco uz roky, ale zakazdym sa takych starsich veci snazim zbavovat. dobre vediet, ze toto nejaky cas aj vydrzi, nemusis neustale vyhadzovat a dokupovat.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
nemusis ho minut hned, to vydrzi velmi dlho. ja ho mam doma uz asi aj dva roky a stale ucinkuje v pohode :-)
Má aj dlhšiu záruku alebo to treba minúť čo najrýchlejšie? Väčšinou takéto produkty aj vydržia a v podstate sa neošetruješ úplne každý deň, preto sa pýtam.
Vsak to si urcujes sama podla potreby. Ale kazdopadne to treba pozorovat, niekedy staci raz, nechas ranu nasledne dychat a ak uvidis, ze este treba, tak das znova. Ale rozhodne to netrva dlho.
a takisto je aj v oboch pripadoch uplne rovnaka intenzita toho striekania? akoze netreba to opakovat alebo ozaj staci len raz sa tym nastriekat alebo ako to funguje?
ano, je uplne jedno o ake spalenie ci popalenie ide, vhodny je na pouzitie oboch :) mam s nim dobre skusenosti v oboch pripadoch.
spalenu pokozku - to je myslene len slnkom alebo aj ked sa bezne doma popalis?
ja odporucam na spalenu pokozku Alfasilver. za mna najlepsia pomoc, schladis tu pokozku raz dva. ano, studenu vodu si davas automaticky, ale to len z toho dovodu, aby si si tu ranu okamzite schladila, ale v tomto pripade to vobec netreba. vidis, este aj vodu usetris :D
a co teda je najlepsie pouzit teda okrem studenej vody, co je podla mna samozrejmost a automatika.
vobec si nemyslim, ze by to bola ina situacia. akurat, ze vsetko robis jemnejsie pri osetrovani detskej pokozky, ale ziadny iny rozdiel v tom nevidim :)
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?