Prvá pomoc pre spálenú pokožku

modrizitka

presne tak, rozhodne treba tomu trosku pomoct. ja pouzivam Alfasilver na taketo zalezitosti. to je taka moja istota.

45sara45

voda je sice fajn, ale ze by ti tu ranu zrovna aj zazracne zahojila, to sa teda povedat neda :) rozhodne si na to treba nieco dat, pokial nechces trpiet ako pes. kazda popalenina boli ako fras, ci je velka alebo aj celkom malicka, citit to a to dost intenzivne.

maca342

Tak to by som musela mat pod vodou minimalne hodinu, aby som pocitila nejake to zlepsenie :-D A potom ale nechcem vidiet ten ucet za vodu :D

45sara45

akoze ja chapem, ze dedo je stara skola a celkovo ta starsia generacia mala predtym ine zvyklosti a veci riesili inak, ale toto by som praveze nepovedala, lebo to sa robilo odjakziva tak akoby automaticky. proste v tej chvili nepremyslas absolutne a ides pod vodu.

maca342

to mi pride samozrejme dost take logicke, ze sa snazis automaticky popalene miesto schladit. ale hned ako dam ruku prec od vody, tak to pali zase a moznoze este viac ako predtym.

grilda05

Tak to asi nebude uplne dobre znamenie, ak ta to stipe. Cielom takeho produktu je skor opacny efekt by som povedala :D Aby ti to ochladilo, upokojilo a rozhodne nie este viac podrazdilo.

majuskad

no agresivnymi prostriedkami istotne nie :D mne mama v lete dala jeden taky krem po opalovani, to bol hnus a vsetko ma z toho popravde stipalo este viac ako predtym, nez som sa natrela. ale tak samozrejme nie som nevdacna a nepovedala som jej to :D

sibierina

ano jasne, pokial nie su velkeho rozsahu, tak jasne, stale je to drobna rana. pri takej netreba vobec stresovat, koza sa z toho vystrabi. len jej treba troska dopomoct, no :)

kajomija

danena a kto spominal drobne rany?
mna by zaujimalo, ci sa tou drobnou rano moze mysliet aj popalenina, ktoru si sposobim pri sporaku?