idealne by bolo asi si to niekde ist vyskusat. nech vlastne vies, v akych polohach sa da na takej stolicke fungovat :D nekupovala by som taketo nieco len podla obrazka. vsak to by sme nevedeli ani zlozit doma :D
10 tipov ako zatočiť so sedavým životným štýlom
Praveze ten vzhlad ma zaujal a mne sa to paci take inaksie. Len neviem, ci je to pohodlne :D
Stoličky máš rôzne a nemusia byť ani takéhoto divokého vzhľadu :) Každý si ale pod slovom ergonómia očividne predstavuje niečo iné.
Len to je už neskoro zistiť to po čase, to už sa potom vrátiť nedá späť :D
ale to niekedy proste nevies odhadnut :D aj si myslis, ze bude kvalitna alebo teda tak moze na prvy pohlad vyzerat a casom sa ukaze pravy opak. a mozno aj chvilka pouzivania ti ukaze, co je to za zazrak :D
Tak to musela byt teda velmi kvalitna stolicka :D Si neviem predstavit na takej sediet cely den :D
mam podobnu skusenost. mne sa operadlo tak vykyvalo, ze sice opriet sa dalo, ale najskor som si ho musel pridrzat, opriet sa a ostat v takejto polohe :D kolieska mi niekedy tiez ale nepridu zrovna ako vyhoda.
kazda sa nastavovat neda. mali sme este donedavna taku za 40€ a jedine, co bolo na nej dobre, ze mala kolieska. operadlo sa rozhegalo uz po par tyzdnoch, takze opriet sa bolo umenie, nakolko bola uz potom ta stolicka cela nestabilna, cize radost na nej sediet. pri sedeni som sa este v zivote tak nenamahala, popravde :D
Tak potom sa pýtam, či sa oplatí investovať do tej stoličky aj viacej peňazí, keď aj lacné sa dajú rôzne nastavovať.
Už celé desaťročia počúvame, že sedavý životný štýl môže viesť k mnohým zdravotným problémom. Pravdepodobne ste už aj sami pocítili po dlhodobom sedení bolesť v hornej časti chrbta, ramenách, bedrách alebo ste mali opuchnuté nohy z dôvodu zníženého obehu krvi. Vedeli ste však, že dlhodobé sedenie, najmä pred obrazovkami, môže ovplyvniť aj vašu náladu?