10 tipov ako zatočiť so sedavým životným štýlom

Táto diskusia patrí k článku: 10 tipov ako zatočiť so sedavým životným štýlom
10 tipov ako zatočiť so sedavým životným štýlom

Už celé desaťročia počúvame, že sedavý životný štýl môže viesť k mnohým zdravotným problémom. Pravdepodobne ste už aj sami pocítili po dlhodobom sedení bolesť v hornej časti chrbta, ramenách, bedrách alebo ste mali opuchnuté nohy z dôvodu zníženého obehu krvi. Vedeli ste však, že dlhodobé sedenie, najmä pred obrazovkami, môže ovplyvniť aj vašu náladu?

klamira

všimla som si, že niektoré majú to operadlo také vysoké, že aj hlava sa dá oprieť a niektoré nie. je to potrebné vôbec?

Svetla777

kajka co sa tyka tychto ergonomickych stoliciek, tam su aj tie opierky spravene tak, aby sa absolutne prisposobili tvaru tvojho chrbta, takze toto by mi popravde ani nenapadlo sa pytat :)

stevino_m

jaskova Aku zaruku mas na tu stolicku? Lebo zase ked kazdy den na nej mas presediet pol dna v podstate, tak to asi dost rychlo moze dojst k tomu znehodnoteniu, ci?

smolnusa

radsej by som brala makku ako tu co mam ja. ked bola nova, tak bola super, ale uz sa presedela a je to strasne tvrde a nepohodlne.

Klaudi1989

jaskova, mne sa páči aj tá farebná kombinácia, čierna a biela sú proste klasika. tuto aj ten podsedák, či ako to mám nazvať, vyzerá byť fajn, ale nie je to až príliš mäkké na sedenie? mám teraz takú riadne mäkkú stoličku doma, ale ona je až príliš pohodlná :D je to také kresielko vlastne. to asi tiež nie je úplne dobre, zaspávam v ňom a riadne sa na robotu nesústredím :D

jaskova

ja mam doma napriklad takuto a co sa tyka pohodlia, tak nemam vobec co vytknut. niekedy vidis aj napohlad, ze sa na stolicke bude sediet dobre :D

kajka294

michalinka, pohodlne to moze byt, ale asi len na chvilu :D pri takom celodennom homeoffice si teda neviem predstavit sediet na niecom podobnom :D a neviem, celkovo mi pride taka dost krkolomna.

Adamcova

Dobré popoludnie, sedavý spôsob života je jedným z hlavných faktorov vzniku hemoroidov
Takže ak ste, rovnako ako ja, konfrontovaní s týmto problémom, môžete kontaktovať tohto lekára doktorpro.sk
pomohol mi)