Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či nemáte niektorá skúsenosť s kolagenom, ktorý by pomohol hlavne na zdravie, kĺby ale aj vypol pleť zlepšil vlasy atď.. Potrebujem ho pre maminu, ktorá má po 50 a chceli by sme jej nejaký kvalitný kúpiť. Ďakujem za rady, ale píšte len kvalitné a čo viete, že zaberajú.
Kolagén pre maminu
Ja si objednávam kolagén z tento stránky www.bionutrian.com , užívam ho cca pol roka a musím ho pochváliť, veľmi dobrý je :)
ja by som potom ku kolagénu pridala aj prípravok s glukozaminom. Lebo keď trpí pokožka a vlasy, trpia aj kĺby. Treba predbehnúť zápal, či bolesť kĺbov prípravkami s obsahom kolagénu a glukozamínu. Tým sa zároveň vyriešia aj pokožka a vlasy.
@karka259 ahoj, ahoj, no co ako dopadli Vianoce? aka bola reakcia maminky na kolagen, pacil sa jej darcek? sme si povedali, ze si dame vediet a tak trosku sme na seba pozabudli :-D
Samozrejme, že napíšem Marculienka:);) Snáď to tak aj bude ale tak ona sa rada o seba stará, takže si myslím, že je to ideálny darček:)
@karka259 to si velmi dobry kolagen kupila. aj ja ho uz istu dobu uzivam a mne velmi pomaha. som si ista, ze takyto darcek tvoju maminku velmi potesi. potom po vianociach napis, aka bola jej reakcia :-)
ja kupujem amitamin® Collagen System je v prasku, pomohol mi na kolena
Ženičky, pre moju maminku, ktorá má 58 rokov som objednala tiež ten zeen collagen pure. Objednala som ho preto, lebo do obchodov teraz v čase koronavírusu moc nechodím a keď si objednala priamo z ich stránky, tak som aj dopravu mala zadarmo. Pevne dúfam, že jej bude vyhovovať, lebo mne veeeeľmi vyhovuje:);)
@Dadadadis aj si sa pre nejaký rozhodla? Ktorý kolagén mamke kúpiš?
keby si si pozrela zloženie toho kolagénu, ktorý sme tu poradili modracik, tak by si zistila, že ten kolagén obsahuje aj kyselinu hyalurónovú a taktiež vitamín C a zinok. vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu, k správnej funkcii kostí, chrupaviek a krvných ciev; prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom a zinok prispieva k udržaniu zdravých vlasov, nechtov a pokožky. a je to všetko v jednom prášku, takže podľa mňa nič lepšie neexistuje.
Ja by som skor doporučila mamine krém, ktorý obsahuje aj iné zložky, potrebné pre jej pleť-a to je KYSELINA HYALURÓNOVÁ-vracia pružnosť,hebkosť pokožke,hlavne dodáva vlahu, ktorú v tomto veku pleť stráca.
ELASTÍN-dodáva pleti zdravý a svieži vzhľad
VÁPNIK,MEĎ,KREMÍK, INULÍN-cenné rastlinné prebiotikum.....KOLAGEN samozrejme. Toto by bolo vhodné pre jej pleť, určite už iný nebude viac chcieť, ak ho vyskúša.je jemnej koezstencie, s pumpičkou na dávkovanie, dlho vydrží.Ja ho používam aj ako nočný krém a vždy si vezmem 2. /Ak chcete konkrétne info,kiknite na moje meno/