Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či nemáte niektorá skúsenosť s kolagenom, ktorý by pomohol hlavne na zdravie, kĺby ale aj vypol pleť zlepšil vlasy atď.. Potrebujem ho pre maminu, ktorá má po 50 a chceli by sme jej nejaký kvalitný kúpiť. Ďakujem za rady, ale píšte len kvalitné a čo viete, že zaberajú.
Kolagén pre maminu
uz som tak spravila, hned rano som si ten zlaty objenala:) viac ma to balenie zaujalo ale aj zlozenie ked som pozerala, tak mi to prislo lepsie:) jooooj tesim sa strasne;) nejaku ti spravim a poslem;)
Sprav si Janilka:):) V tomto ťažkom čase si musíme aspoň takto spríjemniť chvíle doma;) Potom si poprosím nejakú fotečku;)
super, tak to si idem aj ja objednat jedno balenie, spravim si aspon radost na valentina:D dakujem @karka259:)
Jasné Janilka, veď teraz som len jedno balenie objednávala a žiadne poštovné som neplatila:):)
Kolagén - iherb.co Mám s ním dobré skúsenosti.
Zľavový kód -5%: AID8235
aj pri jednom baleni je postovne zadarmo??
Objednala som jej to cez internet aby nemusela ísť do drogérie. Veď cez stránku zeencollagen.com to je ešte aj s poštovným zadarmo a prišlo to až priamo domov, takže úplne skvelé:):) Nikam nemusela behať a aspoň sa nevystavovala riziku nákazy.
@karka259 jeeeej super, to som velmi rada :-) a teraz si kupovala v obchode alebo si jej objednala cez internet?
Marculienka, Vianoce dopadli veľmi dobre, užili sme si ich v pokoji a v kruhu najbližšej rodiny, keďže sa nemôže navštevovať. Mamina sa veľmi potešila, keď si odbalila zeen collagen a už ho vlastne aj mesiac užíva a cíti sa lepšie ako predtým, keď nič neužívala. Už si kúpila aj ďalšie balenie:):)