Masove produkty

Príspevok v téme: Masove produkty
lubicka0

ahojte :) tato tema sa bude tykat skor mamiciek, kedze by som rada pocula nazory na masove produkty ako tlacenka, peceny bok, sunky, atd. prva moja otazka znie, ci ste si davali pozor, ked ste boli tehotne na to, co papate, hm? pred mesiacom som sa dozvedela, ze som v tom a ja neskutocne lubim tlacenku s octom a taktiez peceny bok. neviem si predstavit, ze by som to nemohla teraz jest. no aj napriek tomu chcem pocut vase nazory, ak by to dietatku skodilo, tak samozrejme, ze by som sa toho vzdala. za odpovede vopred dakujem! :)

domCCA

humienka ako pozeram, tak "slobodnemaciatko" ma predbehla a napisala ti tie produkty, ktore aj ja kupujem, no najviac kupujem znacku Krasno, tie nam chutia a maju vysoke % masa. teraz aj mame v chladnicke nejake produkty od nich, ak chces fotky, poslem ti, aby si vedela ake obaly mas hladat, hm? chces?

slobodnemaciatko

Krasno, Tauris, v Lidli mavaju tiez dobre masove produkty. Vzdy kupuj podla najvyssieho podielu masa, ktore obsahuju minimum muky a ecok. Je potrebne citat zlozenie produktov.

humienka5

okey rozumiem, ved v podstate pokial obsahuje sunka aj vela % masa, tak vacsinou je aj chutovo dobra. to som si az teraz uvedomila. tie, ktore obsahuju len umeliny, tak v tych je to dost citit a nie su take chutne ako tie masove. a ktore zvacsa kupujes? mas uz nejake aj overene znacky?

domCCA

lexxa tak to je skoda ale nevadi, pozriem si to priamo v obchode, dufam, ze na to nezabudnem

humienka mas pravdu, ze aj chut je dolezita ale ja si zakladam na tom, aby masove produkty obsahovali co najviac masa. tak preto som sa na to pytala

lexxa

Škoda Dominika, že si skôr nenapísala. Mali sme ju doma a pozrela by som ti, koľko mäsa obsahuje vidiecka tlačenka. No už sme ju zjedli a obal som hneď vyhodila. Skús si to pozrieť v obchode.

lexxa

Súhlasím Lubicka, neoplatí sa experimentovať. Keď raz máš vytipované produkty, ktoré vám chutia, treba sa toho držať. My už roky kupujeme mäsové produkty len od nich, či je to šunka, suchá saláma alebo nejaké tie klobásky a iné produkty.

lubicka0

tak ju poznas :) no ja som raz skusila kupit inu a ta nam s drahym moc nechutila a odvtedy som si povedala, ze experimentovat uz viac nebudem :D

addulaa

Lubicka nemam nejako vytipovanu znacku, ze by som len tu kupovala ale mozem suhlasit s tebou, ze ta vidiecka je velmi chutna:-);-) U mna to je tak, ze pridem do obchodu, prechadzam sa a co mi padne do oka, to hodim do kosika:-D