Masove produkty

Príspevok v téme: Masove produkty
lubicka0

ahojte :) tato tema sa bude tykat skor mamiciek, kedze by som rada pocula nazory na masove produkty ako tlacenka, peceny bok, sunky, atd. prva moja otazka znie, ci ste si davali pozor, ked ste boli tehotne na to, co papate, hm? pred mesiacom som sa dozvedela, ze som v tom a ja neskutocne lubim tlacenku s octom a taktiez peceny bok. neviem si predstavit, ze by som to nemohla teraz jest. no aj napriek tomu chcem pocut vase nazory, ak by to dietatku skodilo, tak samozrejme, ze by som sa toho vzdala. za odpovede vopred dakujem! :)

stanienka

berca ako myslim, ze mas aj pravdu v tomto, ze uz aj tie obchody to viac mozno riesia, ake kvalitne produkty ponukaju, ale zase je to len o ludoch, tiez ked chceme kvalitu tak si ju jednoducho najdeme :)

berca

Nurse87 u nas je napriklad dolezite aj to, ako jasne chut tiez ale kolko percent masa aky vyrobok obsahuje a som velmi rada, ze sa uz v dnesnej dobe viac na to prihliadal. Co myslite? Ze aj tie obchody uz ponukaju viac kvalitne vyrobky.

nurse87

olivka1987 tak to je super, tym padom budete mat aj toto na poriadku, a ako ja si myslim, ze si zvyknete lebo podla mna nie je citit rozdiel ze ide o bezlepkove :)

olivka1987

Radoslavka to si mi dala super tip, keďže u nás sa bude prechádzať na bezlepkové potraviny. S pečivom sme to ako tak vyriešili, no a čo sa týka mäsových produktov, to som rada, že oni vyrábajú aj pre celiatikov, okoštujeme :)

radoslavka

kamka_SL presne teraz idu sviatky, tak ludia pomaly zacinaju nakupovat do zasoby :) a aj tak sa najde niekto kto bude utekat do obchodu este 24. lebo nieco chyba. my napriklad masove vyrobky nakupujeme od Krasna. maju siroky vyber a su velmi chutne. takze co sa tyka nejakeho predsviatocneho nakupovania, toto budem mat asi vyriesene :)

silvusiq

No u nás sa toho teda zje aj čo sa týka samotných sviatkov ale aj pred nimi. Už to sviatočné obdobie je také, že človek si asi viac dovolí, alebo teda chce dovoliť. Tiež sme takí maškrtníci.

terria15

erikalahka ved a myslis, ze to je taky rozdiel, ci chces kupit nieco normalne na jedenie, alebo ked chces varit? nemyslim, ze ide len o maso, ale vseobecne o rozne produkty asi :)

erikalahka

Kamka_SL a na co by si take mala chut? :) Lebo je toho viac, ved vies, masove produkty su siroky pojem a este ked do toho pridu nejake sviatky, ze clovek ide aj varit, tak to je uz uplne o inom :)

isabellawampire

Domculcencul skôr by som povedala, že všeobecne mäsové produkty má asi každý a stále doma, pokiaľ sa teda nebavíme o nejakých vegetariánoch a vegánoch :) My si tiež radi pochutíme na rôznych výrobkoch, podľa toho aj čo nájdeme v obchode :)

domculcencul

Miriarka a ty ich kupuješ pravidelne a rôzne, alebo máš svoje obľúbené, že by si dala tak pre inšpiráciu? Lebo veď už som sa stretla aj s takou verziou pri niektorých iných druhoch výrobkov, že sa predávali len v určitú dobu a potom nie. Takže tieto sú dostupné stále?