Ahojte.
Spoznala som pred pol r.muza, ma 39, ja 31. Po 2 neuspesnych bolestivych vztahoch som sla s malou dusickou. Vedel o tom. Rozpravali sme sa. Je slobodny, bez zavazkov, uspesny ale to nebolo to, co ma zaujalo, najskor som onho az tak zaujem nemala, no spolocnou komunikaciou sa mi priblizil tak som tomu dala sancu. Samozrejme bol vcelku aktivny, program, snaha atd. Neskor uz polavil a po 3 mesiacoch som sa ho na rovinu spytala, ze mi to nieco pripomina a ze pokial mu uz nejde o nic vazne tak nech to rychlo skoncime. Chcel sa porozpravat osobne, lenze v ten den mu do toho nieco objektivne voslo a mne takisto, cestovala som prec kvoli pohrebu. Tyzden sme sa nevideli, ale pisal. Ked somm sa vratila, tak som sa ho na rovinu pytala ci sa vobec este uvidime, a akoby sa nic nedialo, len zavtipkoval a ci chcem nazadok. Dohodli stretnutie A potom sme opat fungovali relativne okej. Z toho stresu co som posl.obdobie mala , pohreb, aj on, som nejak zospodu ochorela (prechladla), proste imunita narusena. Trvalo to 2 mes, samozrejme celibat, ale fungovali sme aj nadalej, relativne, komunikovali o tom. Vtedy som sa tak ukludnila ked sme nemali sex, hovorim si, ze je so mnou, aj kvoli mne, nie len kvoli sexu (moje myslienky). No len co problem pominul, proste tie myslienky ze nieco nie je v poriadku ptretrvavaju. Vidime sa tak 1-2x do tyzdna. Ked je sviatok alebo sa nepracuje nie vzdy sme spolu. Nehovori o spoloc.planoch, stretnutia su len operativne, nic planovane. Mame aj ine aktivity, napr.nakupy, kedysi prechadzky, vecera v meste, ale...mam jednoducho pocit, ze ma neberie seriozne, len ako doplnok na obcasne chvile. Uvazujem ze opat otvorim temu, ale, najskor som chcela vediet nazor, lebo nikdy som so starsim clovekom nechodila, mozno ti chlapi inak funguju..neviem...ale po takom case by som uz aj ja chcela travit spolu viac casu..lebo mi uz chyba. Len asi ja jemu nie
Vztah alebo ako to je?
Jezis, ano v nedelu som sla, ale stvrtok co ma volal som nesla, som povedala ze sa mi nechce. Ved nebeham ako on piska. Mam aj svoj zivot a nejake povinnosti. Alebo ked som unho a povie ze mozem aj dnes ostat tak poviem ze nieco mam a idem domov. Proste ja si myslim ze nijak sa mu extremne nepoddavam.
,,v nedelu si ma zavolal k nemu....,, a Ty si samozrejme pribehla.
z vlastnych skusenosti viem, ze to nerobi dobrotu. este ani raz sa to neosvedcilo a nedopadlo dobre, ked som za chlapom behala. nie nadarmo sa asi hovori ze za chlapom a za autobusom sa neuteka...
chlapi si take zeny nevazia. podkladas sa mu prilis a vidi ze Ta ma omotanu okolo prsta.
hoci, podla vsetkeho ako pises, by z Teba nebol paf ani keby si sa tolko nesnazila. skratka, nie je do Teba zalubeny.
Vztah? Okrem telesnych otvorov a tekutin totiz nezdielate nic spolocne.
On ta tlaci do toho aby si si kupila byt a isla tam sama byvat? Wtf? Uz toto vypoveda o tom ze ta zas tak moc rad nema. Preco ta do niecoho nuti co ty nechces? Preco nerespektuje ze ty sa dobre citis v tomto byte, si rada ze mas nablizku spolubyvajucu a chces tam ostat? Nezalezi mu na tom co ty chces a ci sa citis dobre, sprava sa sebecky. Tiez vidis ze nepocita so ziadnou spolocnou buducnostou, on ma svoj byt alebo si ho kupi, ty si mas kupit svoj byt, ziadne spolocne byvanie v dohlade nieto raz nejaky spolocny byt. To ze ta nepohladka, neda ti pusu, neobjime je takisto dokaz toho ze city k tebe nema. Ma ta hlavne na sex. Ziadnu buducnost s tebou vobec neplanuje.
ak to Ty tak cítiš, riaď sa svojimi pocitmi. Často bývajú emócie osožnejšie, ako aj to najväčšie mudrovanie.
Ved uz som cakala od juna, kedy som 1x otvorila tuto temu, najhorsie na tom je, ze sa to vobec nevykomunikovalo a slo do stratena, tym ze som bola odcestovana atd...po navrate akoby nic, no ale za cele leto sa nic vyrazne nezmenilo, ratala som, ze sa to aspon po dorieseni mojho zdr.problemu niekam posunie, ale nic...v nedelu si ma zavolal k nemu, samozrejme bol aj sex, rano ma hodil domov cestou do prace...a pritom sme mohli byt spolu aj pondelok vecer ved bol druhy den sviatok. Dnes aspon cez den..alebo vecer, nic, len pisal ze bol behat a ze ide lahnut l telke na gauc a vegetit. To bolo vsetko.
je to dobrá rada, pretože ceny nehnuteľností majú tendenciu stúpať. Len to vyjadruje neutrálny postoj ohľadne Vášho vzťahu. Počkaj nejaký čas, a keď sa to neposunie ďalej k lepšiemu, vzťah ukonči. Mám dojem, že ten chalan Ťa berie skôr ako milenku, a nie ako priateľku. Určite nie je do Teba zamilovaný a mám dojem, že ani Ty nie si doňho.
No nic take sa nepovedalo. Ja tvrdim, ze ostanem v svojom prenajme a byt kt.kupim dam do prenajmu. On mi na to len tolko ze ja tam mam ist byvat. To je vsetko
a nejde o to, že keby si si kúpila byt a dala ho do prenájmu, Ty by si potom podľa neho mala bývať uňho?
Mozno stacila aj tema byvania, silou mocou chce aby som si kupila byt, co v podstate aj hladam, ale nie s ohladom na neho, to uz som zacala aj skor, pred nim. Ale s tym, zeby som ho dala do prenajmu, ja byvam zatial vo velmi dobrom-luxusnom ale zaroven lacnom prenajme, neoplatilo by sa mi ist do svojho, aj skrz to, ze lepsie mi je ak dvaja spolu byvaju a tu mam 1 spolub.v 3izbaku. A on mi na to len argumenty ako je super sam byvat. A dnes volno, obaja sme sami doma..ale spolocny program ziadny... mne to zmysel nedava vobec....