Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa
roboticky alebo nie ?
vveronicka akú značku máš ty? prípadne fotku by si nemohla pridať?
kuzelnicka pozri si Planeo ma teraz dobre akcie na kadeco, tak mozno by si si tam nasla aj takyto vysavac, my tiez uz mame ten svoj :)
a dopriat si to ako darcek na taketo sviatky to je perfektny napad ;)
Neviete či teraz niekde sú dobré akcie na robotické vysávače? Kde sa oplatí kúpiť? Kukám po niečom takom na Vianoce :)
vacsina ludi pozera hlavne na dobu prevadzky ale ko aj hlucnost je fajn si pozriet. my mame, o ktorom kolko krat ani neviem, ze si tu pobehuje az pokial nan teda nenarazim. ked sme ho kupovali tak nam ho predajni predviedli a zapli co bolo to najlepsie
Ahojte!
Coja nie nie, tie robotické vysávače sú tichšie ako klasické, to je ale myslím normálne. Pozeraj aj na hlučnosť pri výbere.
Akože aj klasické už sú rôzne tie silence typy, ale to je už o inom. Dobré je ísť na predajňu tam sa popýtať na výhody, hlučnosť, ovládanie.
syllona to je dobry pomer co sa tyka vydrze a nabijania, to by som prijala, roboticky vysavac ma aku hlucnost? je to podobne jak pri klasickych vysavacoch??
Veva oplatí sa to.
Nikdy to nie je na škodu mať dlhšiu záruku ako dva roky a bývajú aj také výhodné ponuky že dva roky predĺžená záruka a rok k tomu grátis a podobné akcie.
Toto som nevedela ako to je, že sa to odvíja od ceny toho čo kupujem, takže ja sa cenu predĺženej záruky dozviem až niekde na predajni od predajcu hej? No musím teda si to pozisťovať, keď pôjdem vyberať. Čo jak bude vychádzať, či sa oplatí vôbec taký záruka na dlhšie.
Vvendy pravda, aj ja som sa s tým stretla, že ceny záruky bola rôzna predsa len inak to stojí pri kávovare, pri vysávači, pri nejakom mixéri a podobne ;)
janulienocka pokiaľ viem, tak záruka teda tá cena za ňu sa odvíja od ceny toho čo si kúpiš :)