Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

strakino

lavila myslis ze znacka je zrovna nejaky dolezity faktor pri tomto? mna by skor zaujimalo ze ake su rozdiely v parametroch ked niektore stoja aj tisicku a niektore napriklad dve stovky nieco sa mi na tom nevidi :D

syllona

Ahojte!
Každý vysávač to má inak. Ale niektoré fakt idú tak akoby nemali systém, ale mne sa ešte nestalo, že by nepovysával všetko. V Planeu majú dobrý výber, ja som si tam popozerala ponuku, popýtala som sa predavača, že aké sú rozdiely a následne som sa rozhodla a tiež ale som pozerala hlučnosť ;)

mironella

Akoze on povysava vsetko to vidim predsa podla toho, ze nikde nie je nic ani omrvinky ani prach ani nic.
Postupne nie, ale vies ako to ja robim? Ze do kazdej izby ho zatvaram, nech mam istotu, ze povysava vsetko a neujde :D

mironella

Wudia to keby nieco nevzal tak to by som nad niecim takymto ani nerozmyslala, to naco by mi bol vysavac, ktory nevezme vsetko? Mne je smiesne len to ako chaoticky vysavac vysava, ze proste nema v tom nejaky system, teda mozno ma, ale mne to pride nesystematicke :D :D

Julka266

Nie este sa mi nestalo, zeby nieco nevzal, praveze vsetko na komplet povysava a to teda u nas na zemi uz kadeco sa naslo preto som rada ze to nemusim ja zbierat, ale to vyriesi vysavac za mna :D

mirabelll

chéri to je pravda a mne sa páči to, že vysávač vysáva sám, že ho mám načasovaný a zakaždým v rovnakú hodinu sa spustí povysáva a ja mám vybavené a nemusím sa ničím trápiť

Chéri

Mona prečo by ti mal dať? Myslím, že keď si kúpiš dobrý vysávač, tak je schopný ti služiť dobre a roky :)